1. Blacklac's Avatar
    Sometimes I cant even log in, via email or Facebook (it just hangs and hangs). If it does actually log in, i can't use the App. No songs load at all. I have tried reinstalling with no success. I can't figure it out. I tried posting in the General Marketplace App forums, but not a single reply.

    Does not matter if I'm on 3G/4G or my 30Mbps Wifi. Its definitely not a signal issue.

    Spotify is huge, I can't believe no one else has this issue.
    02-27-2013 03:33 PM
  2. waazzupppp's Avatar
    I am sure that others have the issue, but there's probably not a ton of Titan users that are using Spotify. The Titan is technically 3 generations old now, and has been long forgotten in the update realms... I'd check the general Windows Phone 7 forums to see if anyone else has had the issue. I know that I had plenty of streaming problems with my Titan that we traced back to the Wi-Fi/4G handoff. Wi-Fi would shut off when the phone went into sleep mode and music would stop like 3 seconds later. That was just me though...
    03-06-2013 07:16 PM

Similar Threads

  1. Anyone else having issues with the Me tile?
    By Chowdah72 in forum Windows Phone 7
    Replies: 125
    Last Post: 08-30-2012, 10:01 PM
  2. anyone else with mediocre service since update?
    By darkazcura in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 4
    Last Post: 06-14-2012, 01:44 PM
  3. Anyone else considering the Titan II?
    By jimmyjunk30 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 23
    Last Post: 04-05-2012, 04:51 PM
  4. Is anyone else having issues with Market Place
    By Sirhill in forum HTC TITAN
    Replies: 17
    Last Post: 02-19-2012, 03:55 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-09-2011, 04:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD