08-04-2015 05:33 AM
71 123
tools
  1. FearL0rd's Avatar
    For those with problems.... I was having the same issues and I ran as Administration and Bingo.... :)
    04-20-2014 03:50 PM
  2. nrq007's Avatar
    when I try to run as Administrator the eMMC app it doesn work and give me an error "Failed to connect to QPST server."

    Note here that my QPST configuration shows that Server Running... and I have made sure that "Accept Client connection" is checked. I'm using Windows 7 64bit.
    04-20-2014 06:36 PM
  3. nrq007's Avatar
    when I try to run as Administrator the eMMC app it doesn work and give me an error "Failed to connect to QPST server."

    Note here that my QPST configuration shows that Server Running... and I have made sure that "Accept Client connection" is checked. I'm using Windows 7 64bit.
    Done ! I had to run both QPST Config and eMMc app as Administrator. Also in first step 3 with loading contents.xml on COM Port 8 I got download completed without error message, but my phone was not coming up again with different COM port with diagnosis, so I had to wait for few minutes and then disconnect and connect the USB port again and it was showed up Diagnosis on COM9 and then I was able to proceed with step 4. Rest of the steps went through without any glitch and phone is running great so far.
    04-20-2014 10:51 PM
  4. nrq007's Avatar
    Sorry spoke too early... although phone is working fine but when I inserted AT&T sim card.. I got NO SERVICE in the call button. so its not working for me over AT&T and I have no idea how to verify if its Locked or not.
    04-21-2014 02:18 AM
  5. omarmd1986's Avatar
    Im getting the exact same error. WSUPPA did you figure out what the cookie not found thing means?

    when i press download in the eMMC Software Download, a sign says "image Download failed. Cookie (if present) not received",
    I am fallow this steeps to flash my w1-u34, but unsuccess. When i press de download button, the app show me de same message.
    Do you resolve this problem?
    Please could you help me?
    04-29-2014 03:09 PM
  6. motibala's Avatar
    HI
    I followed your instructions one by one BUT in step no. 7:
    7.Press and hold "vol -" then also press and hold Power button and connect the phone to the computer, now the device manager will display WP8 UEFI USB SimpleI/O Port.
    my computer shows: QUALCOMM MSM DEVICE and I can't flash
    OS: win 8.1 pro 32 bit
    please help me
    05-07-2014 02:14 PM
  7. JakeStevens96's Avatar
    HI
    I followed your instructions one by one BUT in step no. 7:
    7.Press and hold "vol -" then also press and hold Power button and connect the phone to the computer, now the device manager will display WP8 UEFI USB SimpleI/O Port.
    my computer shows: QUALCOMM MSM DEVICE and I can't flash
    OS: win 8.1 pro 32 bit
    please help me
    I'm getting the same problem, and I really need it to be sorted!!!
    05-08-2014 11:41 AM
  8. rico college's Avatar
    HI
    I followed your instructions one by one BUT in step no. 7:
    7.Press and hold "vol -" then also press and hold Power button and connect the phone to the computer, now the device manager will display WP8 UEFI USB SimpleI/O Port.
    my computer shows: QUALCOMM MSM DEVICE and I can't flash
    OS: win 8.1 pro 32 bit
    please help me
    You have to uninstall the QUALCOMM drivers and also while the phone is plugged in delete the drivers listed in the device manager. Then unplug the device and re-install the QUALCOMM drivers. Then re plug in the device and pow, it should now work.

    Hope that helps.
    05-10-2014 11:57 PM
  9. CloudyStorm's Avatar
    I can't install the SIMPLEIO on windows 8 pc ot gives me an error ):, help?
    plus, theres no PORTS option on the device manager, what can I do? ):
    in my w7 pc the simpleio installed perfectly, the only problem is that it doesnt have the PORTS option neither .
    05-13-2014 05:08 PM
  10. CloudyStorm's Avatar
    what do you mean with (automatic reboot) and press 7 ?
    05-13-2014 05:31 PM
  11. CloudyStorm's Avatar
    what do you mean with (automatic reboot) then press 7?
    05-13-2014 05:31 PM
  12. Luide Kakembo's Avatar
    I'm having battery issues after installing the update. The phone is stuck at 50% while saying it is fully charged (green light always on), yet the phone shuts down abruptly after very short use. Anyone know a possible solution for this?
    05-16-2014 01:55 AM
  13. Karofio's Avatar
    having the same problem...
    05-16-2014 09:21 AM
  14. yeris88's Avatar
    Could maybe someone reupload the W1 Update tools?
    05-31-2014 11:42 AM
  15. yerico316's Avatar
    06-02-2014 01:20 AM
  16. Azile Ciarr's Avatar
    UFEI USB Simple Windows Phone I/O Protocol is not discover in my device manager. qualcomm msm is the one that visible..please help me
    i know that this is an old post but i'm having the same problem as of now, could you please tell me are you able to change qualcomm msm to UEFI USB Simple windows Phone I/O Protocol?
    06-16-2014 04:16 PM
  17. Azile Ciarr's Avatar
    is this suppose to happen while on step 5?1a.png
    2a.png

    please help
    06-17-2014 06:33 AM
  18. Jose Diaz6's Avatar
    sin-t-tulo.png
    I have huawei w1-u34 and im getting this error, why every one who post this error does not get any answer?
    Huawei Ascend w1-u34
    Windows 7 32bits
    08-03-2014 02:03 PM
  19. Ajibulu Femi's Avatar
    Got my phone on 8.1, after just an error Good work.
    08-06-2014 07:12 PM
  20. Jose Manuel Benzan Encarnacion's Avatar
    paso 5, no es check, es un check, se puede confundir
    12-07-2014 09:24 AM
  21. 4dbz3331's Avatar
    Hello, I'm late but maybe some one can share W1 US Rom from the link in tutorial? Cause I can't activate that acc and download it by my self. Help me please! Now I'm stuck in iWare unibios FFU application mode.
    08-04-2015 05:33 AM
71 123

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-22-2013, 07:49 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 12-31-2012, 06:52 PM
  3. Replies: 47
    Last Post: 05-22-2012, 12:02 PM
  4. For those who went from leaked RTM to official Mango
    By pdawg17 in forum HTC Arrive / 7 Pro
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2011, 09:58 PM
  5. Replies: 23
    Last Post: 04-18-2011, 08:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD