• 00Days
  • 00Hours
  • 00Mins
  • 00Secs
Check out the best deals!
  1. QuentinJ's Avatar
    Hi,

    For a few days now, videos hosted on Facebook (the ones that auto-play in news feed) no longer play in the Modern version of IE, even when going to the video directly to try and play it... I have to open it on the desktop IE for it to work...
    Up until a few days ago (2-3 days I think), I had absolutely no problem with playing those on the modern IE)

    Has anyone experienced the same thing? Does anyone knows a fix?

    Thanks!

    EDIT - clearing the history, cookies and temporary files seems to have solved the problem for now
    Last edited by QuentinJ; 05-12-2015 at 07:32 AM.
    05-11-2015 12:04 PM

Similar Threads

  1. How to charge band without a computer like in a car?
    By goofus828 in forum Microsoft Band & Band 2
    Replies: 5
    Last Post: 05-11-2015, 03:52 PM
  2. What will the option "restore my purchases" do in asphalt 8 ?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2015, 11:50 AM
  3. Why don't I have recently added in Xbox music?
    By Windows Central Question in forum Groove Music
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2015, 11:43 AM
  4. Changing charging settings in windows 8.1?
    By FAHMI BASSEM in forum Windows 8
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2015, 11:22 AM
  5. Xbox Windows 10 for phone app shown in leaked screenshots and video
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2015, 10:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD