1. ric neg's Avatar
    Hello.I have recently bought a LG E900 OPTIMUS 7 windows phone,and i have a problem.After i bought him,i used for a few days ,and nothing was wrong with the phone.After that ,i performed the update to 7.5 Mango(7.10.8107.79).I found this problem after update:

    During a call,if i push IGNORE button,or if i push a VOLUME KEY,to turn the phone in silent mode,after that ,in the speaker of the phone i hear a noise,a rustle,like the speaker is still active.This noise,if it's not canceled,causes fast consumption of the battery.THE NOISE CAN BE HEARED ONLY WHEN I PUT THE PHONE ON THE EAR!The noise can be canceled if i initiate or i receive a new call or text message.If this it's a Mango issue,there is an update or something to solve this problem? There is anyone else whith the same problem? Thank you
    04-28-2012 02:37 PM
  2. Seketh's Avatar
    Hello.I have recently bought a LG E900 OPTIMUS 7 windows phone,and i have a problem.After i bought him,i used for a few days ,and nothing was wrong with the phone.After that ,i performed the update to 7.5 Mango(7.10.8107.79).I found this problem after update:

    During a call,if i push IGNORE button,or if i push a VOLUME KEY,to turn the phone in silent mode,after that ,in the speaker of the phone i hear a noise,a rustle,like the speaker is still active.This noise,if it's not canceled,causes fast consumption of the battery.THE NOISE CAN BE HEARED ONLY WHEN I PUT THE PHONE ON THE EAR!The noise can be canceled if i initiate or i receive a new call or text message.If this it's a Mango issue,there is an update or something to solve this problem? There is anyone else whith the same problem? Thank you
    I have an Optimus 7 and I don't have that issue. Go back to to NoDo and install Mango again (Zune backup). It might also be an hardware issue.
    04-28-2012 07:31 PM
  3. ymc932's Avatar
    Yup...I don't have this issue on all my three units of LG E900. Have been on Mango since its roll out. Hope its not a hardware problem....

    Sent from my LG-E900 using Board Express
    04-28-2012 09:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD