1. jlangner's Avatar
    Last 2 runs I have started my run and almost identical spot per map viewed later, it looks like run paused. I notice after a while I select banto see pace and run info is not showing. I scroll to run and click and it comes up end or resume. I resume and when llook at map fter it shows a pause on map around same spot....rest of course shows gray as paused until the point I resumed. Any idea what could causet pause..Maybe a notification turned screen on and I hit?? Just weird never has happened before but last 2 runs and same spot /shrug
    05-06-2015 09:52 PM
  2. anon(8555314)'s Avatar
    Do you have the Band Companion installed? If so that had a bug that was killing bike and run tracking. see here
    gadgetrants and jlangner like this.
    05-06-2015 10:38 PM
  3. jlangner's Avatar
    I do have installed..Thanks will uninstall and see if that was it.
    05-07-2015 07:58 PM

Similar Threads

  1. Wrong distance while running
    By Penecho in forum Microsoft Band & Band 2
    Replies: 7
    Last Post: 06-14-2015, 11:01 AM
  2. Why is Age of empires running slow on my lumia?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2015, 05:34 PM
  3. auto sync of data with wp?
    By aardvarkie in forum Microsoft Band & Band 2
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2015, 06:21 PM
  4. Will Windows run out of app's with Windows 10 universal platform?
    By Mr Mogambo in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2015, 10:14 AM
  5. How universal app runs on lower end devices?
    By Mr Mogambo in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2015, 06:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD