1. rvillanu77's Avatar
    Hi all and greetings from Spain.

    I've using my MS Band for the last 2 months without any issue with my Lumia 930. A few days ago, I updated to Windows 10 Technical preview, but I returned to 8.1 because that OS is still unstable.
    After reinstalling 8.1, the "network error loop" started. I've tried everything: Change regin to US, UK, language to US English, UK English...Soft reset, hard reset... Nothing worked.

    My wife also has MS Band and Lumia 930. I've unpaired her devices and tried to pair again and she has the same problem.

    So now, we can only use our bands with the desktop App, which pisses me off. It's irritating that there are troubles between the band and a Microsoft Smartphone.

    I think Microsoft is aware of this, but they couldn't care less.

    Can anyone give me some light about this?

    Thanks in advance.
    Last edited by rvillanu77; 05-16-2015 at 05:20 AM.
    05-16-2015 04:59 AM

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 08-03-2015, 12:33 PM
  2. Help Me Remember - People Hub 7.8 vs 8 vs 8.1
    By jefbeard911 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2015, 11:25 PM
  3. Why isn't my phone starting after the Windows 10 build 10080?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 5
    Last Post: 05-17-2015, 02:29 PM
  4. Do I have a defective Lumia 730?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 730 & 735
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2015, 05:20 AM
  5. Will I be able to send it in to have it repaired and still keep all of my data?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2015, 03:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD