1. ItsMcDiddles's Avatar
    I can't add my live account on the email app, I try to but it never shows up. I can add my Gmail but not my live.
    11-29-2015 12:07 PM
  2. Checkoff's Avatar
    With that little information, you wont get much help
    ItsMcDiddles likes this.
    11-29-2015 01:41 PM
  3. gordonfink's Avatar
    are you sure you added it as a MS account? I added 5 MS accounts, 1 exchange account, and 2 gmail accounts, and they all work fine.
    ItsMcDiddles likes this.
    11-29-2015 03:47 PM
  4. aybarrap1's Avatar
    are you sure you added it as a MS account? I added 5 MS accounts, 1 exchange account, and 2 gmail accounts, and they all work fine.

    That is a lot of accounts :-)
    ItsMcDiddles likes this.
    11-29-2015 04:03 PM
  5. ItsMcDiddles's Avatar
    Let's just say, It says account added successfully but does not show up in the accounts menu on Outlook.
    11-29-2015 05:05 PM
  6. gordonfink's Avatar
    Let's just say, It says account added successfully but does not show up in the accounts menu on Outlook.
    Can you pin it individually to the start screen from settings?
    11-29-2015 07:16 PM
  7. Matthew Leibowitz's Avatar
    I am having this same problem... Just updated my main phone to W10, and now this LOL. Working so well on my test devices :(

    What is happening is that the main Microsoft account is not being added to the Mail/Calendar apps. When it launches, it has the "+ Add Account" button. After going through the process of adding my Outlook account, it says it was successful. Then it goes back to the first screen, and does not show the newly added account.

    If I try add an Exchange account, it says my email address is already added. So effectively, the Mail/Calendar apps cannot see the email for the account that the phone is using.

    My phone is a Lumia 640 XL, but I don't think that has anything to do with the upgrade/apps
    11-29-2015 11:33 PM
  8. ItsMcDiddles's Avatar
    Can you pin it individually to the start screen from settings?
    how do you do that? Newbie I am
    11-30-2015 03:02 PM
  9. jeffchapik's Avatar
    I had this same problem with my daughter's 640. A hard reset fixed it.
    Matthew Leibowitz likes this.
    11-30-2015 03:13 PM
  10. willgill's Avatar
    I had the same problem. A hard reset did it for me too.
    12-03-2015 10:31 PM

Similar Threads

  1. Problem with LTE title on status bar
    By theupright in forum Microsoft Lumia 640
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2015, 08:24 PM
  2. Tasks not supported in W10M Outlook Calendar?
    By Tsang Fai in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-2015, 02:57 PM
  3. On-screen buttons
    By MobileOperator in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 1
    Last Post: 11-29-2015, 10:58 AM
  4. Where is Share tab on Bluetooth settings?
    By Windows Central Question in forum Acer
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2015, 10:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD