11-30-2015 11:59 AM
38 12
tools
  1. badMojo69's Avatar
    Yea I'm going to just try the reset thing. Not much to set up again anyway even if it doesnt work.
    11-28-2015 05:13 PM
  2. Lundon44's Avatar
    Weird. My hard reset did NOT fix this issue. I had previously restored from a 1520 not knowing this was a huge mistake. Quickly found the phone unusable and hard reset yesterday. Unfortunately, emails still not downloading images for me. Guess I'm the unlucky one.
    11-28-2015 05:55 PM
  3. Lundon44's Avatar
    Guess I'm just unlucky. My factory reset did NOT fix this.
    11-28-2015 06:10 PM
  4. mdbuilder's Avatar
    Did you go and redo the 2 settings again?
    11-28-2015 06:13 PM
  5. badMojo69's Avatar
    Reset worked....just silly
    11-28-2015 06:35 PM
  6. mwgeek's Avatar
    I can confirm a factory reset worked for me as well, I was uncertain if restoring from a backup would cause the issue to resurface but thankfully it worked even with using a backup
    11-29-2015 04:50 PM
  7. Jon_Rubinstein's Avatar
    Having to reset a damn phone to fix an issue that we should nit have is absurd and shows the complete lack of respect that MS has for the last few users they have on WM 10. This is 1 of several issues we are all having w WM 10 in our new handsets. They need to get their act together asap. My patience is almost gone.
    11-29-2015 05:13 PM
  8. david90531's Avatar
    Yeah I hope a future build or update for the mail app will fix this, I'm not hard resetting my phone after finally setting everything up...
    11-29-2015 07:43 PM
  9. Marsiss Tian's Avatar
    Hard reset did not work for me.
    11-29-2015 08:29 PM
  10. ceraf's Avatar
    Hard reset + restore from backup fixed the problem for me. Not the ideal solution, but better than nothing (or waiting for updates from MS)
    11-29-2015 10:59 PM
  11. Ferdinand von den Eichen's Avatar
    I have the same issue, hard reset does not fix it sadly. :(
    11-30-2015 06:24 AM
  12. RL76's Avatar
    After reading thread I too did the reset and it worked. Phone works a lil bit better now...
    11-30-2015 11:03 AM
  13. feereless's Avatar
    reset worked for me and then restore from backup... so dumb lol. like why WOULD it work?? such an odd bug...
    11-30-2015 11:59 AM
38 12

Similar Threads

  1. Is there a button on the Lumia 950xl like there was in 8.1 to quickly identify a song?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2015, 11:03 AM
  2. Mozo leather backs for Lumia 950 and Lumia 950 XL due in at Clove for 35
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2015, 10:20 AM
  3. Microsoft's Lumia 950 and 950 XL start shipping in other parts of the world
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2015, 09:42 AM
  4. Using wired headset in windows 10 mibile 10586.11
    By Jacky Singh in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2015, 09:08 AM
  5. Freetel's Katana 01 with Windows 10 Mobile will launch in Japan on Nov. 30
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2015, 08:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD