1. 6029KingStephen's Avatar
    Just hoping someone can help me out here.

    I look after a running club website, and on our diary page we embed Google Calendar.

    The page is here: Club Running

    I noticed today that the calendar will not load on my 950XL with Edge. This happens:

    wp_ss_20160106_0001-1-.jpg

    In trying to figure out why, I have found that:
    - it loads correctly in the Roboform browser on the 950XL
    - it loads correctly on my 1020 running Edge in the Technical Preview
    - it loads correctly in Edge on my Surface

    I have 3rd party cookie blocking, but changing that didn't make it work.

    I'm stumped as to what's going on - anyone any ideas?
    01-06-2016 04:08 PM
  2. TechFreak1's Avatar
    I imagine it's down to Edge specifically on the 950 XL.

    Have you tried toggling through reading mode just to force it to render?
    01-06-2016 04:33 PM
  3. 6029KingStephen's Avatar
    Thanks for the suggestion TechFreak1. I have now tried that, but as it is embedded in an iFrame then it's ignored anyway by reading mode.

    It would seem to be an iFrame problem - I looked at another page with an iFrame on a different website and it too wouldn't load on Edge + 950XL, but is OK with Roboform and with the 1020.

    Could other 950XL owners let me know if they have the same problem with our page loading in Edge? Thanks.
    01-06-2016 05:05 PM
  4. TechFreak1's Avatar
    Thanks for the suggestion TechFreak1. I have now tried that, but as it is embedded in an iFrame then it's ignored anyway by reading mode.

    It would seem to be an iFrame problem - I looked at another page with an iFrame on a different website and it too wouldn't load on Edge + 950XL, but is OK with Roboform and with the 1020.

    Could other 950XL owners let me know if they have the same problem with our page loading in Edge? Thanks.
    Ah I see, makes sense.

    Don't have an XL to test your website, however was curious and well it does work on my 920 :P.

    I've asked if any of the other ambassadors can give any pointers / assistance.
    01-06-2016 06:09 PM
  5. tweedie's Avatar
    Seems fine on my 950xl. Seeing calendar diary events.
    01-06-2016 06:23 PM
  6. peter leung 10586's Avatar
    Just hoping someone can help me out here.

    I look after a running club website, and on our diary page we embed Google Calendar.

    The page is here: Club Running

    I noticed today that the calendar will not load on my 950XL with Edge. This happens:

    Click image for larger version. 

Name:	wp_ss_20160106_0001[1].jpg 
Views:	11 
Size:	180.6 KB 
ID:	120086

    In trying to figure out why, I have found that:
    - it loads correctly in the Roboform browser on the 950XL
    - it loads correctly on my 1020 running Edge in the Technical Preview
    - it loads correctly in Edge on my Surface

    I have 3rd party cookie blocking, but changing that didn't make it work.

    I'm stumped as to what's going on - anyone any ideas?
    it works in my 950xl (in continuum mode).

    wp_ss_20160107_0001.png
    01-06-2016 07:17 PM
  7. prjkthack's Avatar
    Calendar loading just fine on my 950 XL as well. Maybe try it in Incognito mode to see if it works there? It could have something to do with being logged into Google (if you are), or maybe just some weird caching issue.
    01-06-2016 07:19 PM
  8. 6029KingStephen's Avatar
    Thanks for the help everyone - and you're right prjkthack, if I log out of Google then it works.
    Now I know what the problem is I will report it via the feedback app.
    01-07-2016 02:39 AM
  9. TechFreak1's Avatar
    Thanks for the help everyone - and you're right prjkthack, if I log out of Google then it works.
    Now I know what the problem is I will report it via the feedback app.
    They are actively stealing your data! .

    Joking aside, that is a pretty weird never the less good to see it got resolved in the end :).
    01-07-2016 06:16 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 02-16-2016, 09:06 AM
  2. Problem Transferring Video.
    By BobPro2 in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2016, 10:52 AM
  3. How do I access my gmail?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2016, 04:39 PM
  4. Can I get some help with a problem with File explorer?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2016, 04:39 PM
  5. Can you Guys/ Gals help me live Fix, Repair, MS Edge-Not working, it wont open?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2016, 03:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD