1. Dinky89484's Avatar
    950XL single sim with insider .63 OS and latest firmware. I just noticed my system sound is gone. The sound the phone makes when I charge my phone, the sound my phone makes when I push the power button to put the phone to sleep or wake the phone...gone. I tried going into settings and it shows I have system sounds checked ON. What could have happened?
    TheChazas likes this.
    01-11-2016 12:36 AM
  2. Dinky89484's Avatar
    I actually Bing'ed the issue and read a quick fix that worked. Toggling the quiet time on and then off did the trick. I now have my lock/unlock sound back.
    mark233 likes this.
    01-11-2016 12:44 AM
  3. TheChazas's Avatar
    Strange, have not noticed it.
    01-11-2016 05:39 AM
  4. Calydus's Avatar
    I got the same issue and don't have the sound nor the vibration notifications for the emails and sms..
    01-12-2016 11:18 PM

Similar Threads

  1. Why can't I open up my WD element external hard drive on my Surface Pro 4?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Surface Pro 4
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2016, 01:19 PM
  2. Why won't my gmail account work on the Lumia 950?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2016, 06:31 AM
  3. How do I clear the cache on my Lumia 535?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2016, 01:43 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-10-2016, 10:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-10-2016, 10:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD