1. emteesear's Avatar
    When I copy files (for instance music albums or an .iso file 900MB) from my 950XL to my PC the transfer connection gets lost after about 5-10 seconds or so. Screen is activated and no lock screen is on. I will have to restart the transfer over and over again and I always will get the error from explorer saying "The system cannot find the file specified".

    I run OS 10.0.10586.107 and firmware 01078.00038.16025.390xx

    When I copy the same content back to the phone then this disconnect never happens. I only use internal memory and no SD is inserted. I'm on USB 3.0

    Does anyone else get these errors or can reproduce?
    03-01-2016 09:06 AM
  2. Corwin_Amber1's Avatar
    Not for me, sorry. I am copying files back and forth, also using an (expansion) USB3 port. You could try eliminating the USB Ports by using USB2 ports, if available? Just to see. No updating the phone, as you are having the latest firmware and OS version from the Threshold Branch.
    03-01-2016 09:14 AM
  3. emteesear's Avatar
    Tested with 2 other machines without a problem.. Thanks for reply.
    Corwin_Amber1 likes this.
    03-01-2016 11:53 AM

Similar Threads

  1. Surface Pro advice to former Mac user
    By dc9super80 in forum Microsoft Surface Pro 4
    Replies: 14
    Last Post: 03-13-2016, 06:45 AM
  2. Where do I go to make a complaint?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2016, 06:30 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-01-2016, 08:49 AM
  4. My gmail says 'not synced yet' What can I do to fix this?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2016, 08:26 AM
  5. Surface Pro 4 Type Cover with Fingerprint ID coming to the Europe on March 15
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2016, 07:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD