1. GusarP's Avatar
    Hello.

    I friend of my gave me a new from the box 950XL for testing. I was still original packed. I upgraded it to the last
    possible update.
    Email sync, Secure WI-FI access is working OK, photos, VPN, sound from music OK, Company profile etc.
    The phone feels good and I thought it was all OK.

    But after a couple of days in on-line mode (i had to change my SIM to nano) I noticed something was wrong.

    When a made a call, and not every time, the sound goes from good to very poor (hissing,etc).
    And then there is like a very high pitch sound (star trek / star wars) phaser gun sound and goes through my ears (very damming sound).
    After this the sound is gone I can not hear the caller, but the caller can hear me. But after i can switch to loudspeaker and then I can hear him.
    After that every call doesn't have the sound and I have to use the laudspeaker. But when a turn of and on its working again for a couple of calls

    I did factory reset the phone 2 times. It was OK for a couple of days, but its back again.

    What do you all think is it some SW problem or HW problem. Did somebody have similar problems.
    Should I take it to warranty service check-up. Thank you for your answers.

    See you all.
    03-05-2016 04:00 AM

Similar Threads

  1. 640XL vs 950XL
    By Snaffie in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 27
    Last Post: 03-07-2016, 03:13 PM
  2. Lumia 640 aux connection problem
    By mattmers in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2016, 01:15 AM
  3. Problem starting setup, how can I fix it?
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2016, 11:20 AM
  4. Auto sound profile change
    By vhl71 in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 0
    Last Post: 03-04-2016, 10:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD