1. Rasool Shaik's Avatar
    After AU update the second sim live tile label is missing. Any one else is having the same problem? Is there any fix?
    wp_ss_20160820_0002-1-.jpg
    08-20-2016 03:48 AM
  2. Chintan Gohel's Avatar
    You've tried unpinning and pinning the tile? Or resizing the tile?
    08-21-2016 04:22 AM
  3. Rasool Shaik's Avatar
    Yes bro. I have tried that and even i had hard reset my phone.
    08-21-2016 05:37 AM
  4. Chintan Gohel's Avatar
    Yes bro. I have tried that and even i had hard reset my phone.
    then wait for the next update
    08-21-2016 02:49 PM
  5. markohr's Avatar
    Same thing happened to me, today I linked SIM1 and SIM2 phone and messages tiles and then unlinked them, after that SIM2 tile name was back again.
    But there is one thing that has changed after that...
    Before linking SIM1 and SIM2 messaging and phone tiles has same color. After unlinking SIM2 tiles changed color in to same color as it is inside sim2 aplication for phone and messaging. Now I can't find a way to change SIM2 tiles color.
    08-22-2016 11:16 AM
  6. Kmirza1's Avatar
    I am having same problem
    05-04-2017 09:59 PM

Similar Threads

  1. problem with my phone lumia 640xl lte which is not working properly
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2018, 09:43 AM
  2. Windows 10 Anniversary Update problems with the Dell XPS 13 2016
    By Mahmoud Abdelfatah Shalaby in forum Dell XPS 13
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2016, 10:38 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 08-20-2016, 01:35 PM
  4. Possible solution to Cortana connection problems
    By LarsCor in forum Microsoft Band & Band 2
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2016, 06:09 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-19-2016, 03:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD