02-09-2017 09:43 AM
31 12
tools
  1. jim dickson's Avatar
    hi enzom09

    hows the x3, would you recommend, thinking of getting shortly as my next phone ?

    thanks
    10-14-2016 10:12 AM
  2. DrNitun's Avatar
    Hello,

    I am on 14946 and I am having this same issue. Cannot send nor receive MMS with any of my contacts (regardless of their carrier). I did report this in the Feedback Hub. Did anybody find a resolution when they upgraded to the latest build? Or any workaround? AT&T tech support seems clueless when I tried to speak with them.

    I am on AT&T with unlocked dual-sim 950XL. Never had this problem till now so I am confident it is an OS bug.
    10-18-2016 12:24 PM
  3. GhostITMG's Avatar
    Hello,

    I am on 14946 and I am having this same issue. Cannot send nor receive MMS with any of my contacts (regardless of their carrier). I did report this in the Feedback Hub. Did anybody find a resolution when they upgraded to the latest build? Or any workaround? AT&T tech support seems clueless when I tried to speak with them.

    For me it just started working after the most recent update. I haven't had a single issue since installing 14946. Which is more than I can say for my poor Groove app :-(

    I am on AT&T with unlocked dual-sim 950XL. Never had this problem till now so I am confident it is an OS bug.
    10-18-2016 12:26 PM
  4. DrNitun's Avatar
    Hello,

    A factory reset of the phone seems to have fixed the problem. Now, build 14946 can send and receive MMS's.
    10-18-2016 03:20 PM
  5. beershark's Avatar
    Same problem for me on my 950XL single sim locked to EE UK. Was fine until about a week ago on 15014 fast ring. Then seemed to stop working. Hard reset twice and installed 15025 and still no joy.

    I did try switching to Skype Preview as default SMS which screwed everything up. Another factory reset on 15025 and same issue.

    Tried tweaking settings, switching between messaging & Skype and EE have sent settings twice but scuppered.

    After reboot everything is OK for anywhere between 15 mins and an hour then nothing until reboot.
    02-09-2017 09:18 AM
  6. rahat ali1's Avatar
    Am using Lumia 650, which is good looking but its very slow 🐌 and can't be compared with the market devices coming in same price to that cell phones
    02-09-2017 09:43 AM
31 12

Similar Threads

  1. Why is Outlook email so slow in opening invidual messages?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 12-20-2016, 07:13 PM
  2. Can you use OneDrive for Business with Groove?
    By Ryujingt3 in forum OneDrive
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2016, 06:11 AM
  3. Photos app, can't Fav photos from 2015 and prior.
    By tribexx in forum Microsoft Lumia 950 XL
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2016, 04:53 PM
  4. I have a windows 8 tablet and I can't run FIFA
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2016, 07:00 AM
  5. Can I use cortana with a different Microsoft account?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2016, 09:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD