1. paddy_pilani's Avatar
    Just picked up my Lumia 950 today morning. It detected my Lumia 920 and started restoring all apps on my new phone. But, all of those app installs are showing error 0x80240438 message as below:
    "Something went wrong on our end. Wait a bit, then try again. There error code is 0x80240438, in case you need it"
    At first I ignored it thinking of it as a server error on their end. But, it didn't go away since the morning. Is anybody else having this error? I tried restarting. No change. Your help is appreciated.
    11-20-2015 05:06 PM
  2. paddy_pilani's Avatar
    Never mind. It was related to my wifi. Looks like office wifi firewall might have blocked something. Worked fine at home.
    11-20-2015 06:25 PM

Similar Threads

  1. Hello from Brazil
    By LavosCracker in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 7
    Last Post: 01-19-2016, 04:21 PM
  2. How to restore apps and settings from Windows 8.1 phone?
    By iamscavok in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 3
    Last Post: 11-20-2015, 05:22 PM
  3. The best Lumia 950 cases
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2015, 04:50 PM
  4. Join me for an AMA on the Microsoft Lumia 950 in our forums!
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2015, 04:11 PM
  5. I have Icon 8.1 denim and want to upgrade to latest windows mobile 10.
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2015, 04:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD