1. yaoye78's Avatar
    wp_ss_20151231_0001-2-.png

    when browsing for photo/videos in photo app, only about 20% videos are showing up correctly, but others are just showing up blank (as attached). All videos can be played normally, and they are all on the same SD card. There are huge videos files that are showing up correctly, so I don't think it is the SD card speed issue (I'm using Sandisk extreme, 80Mbps)

    Anyone knows what could be the reason? Thanks!
    12-31-2015 03:06 PM
  2. thirstytaffy's Avatar
    im having the same issue with Photos also, some open fine and some come up with "it appears that we don't support this file format"
    01-04-2016 09:11 AM
  3. yaoye78's Avatar
    All my videos seem to be fine, and I can actually see the thumbnails on the file app, just not in the Photo app... I also compared file info of those with black thumbnail to those normal, and they all are saved to micro sd card with same format (recorded by this phone...), same frame rate, all synced to onedrive, file size is not a factor as well. Really, just random..

    I probably will do some soft reset to see if the blank guys change...

    im having the same issue with Photos also, some open fine and some come up with "it appears that we don't support this file format"
    01-06-2016 03:57 PM

Similar Threads

  1. messaging app stopped working
    By Frank Lai1 in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 5
    Last Post: 01-03-2016, 11:38 PM
  2. ***Whatsapp down in Ireland***
    By djeire84 in forum Windows Apps
    Replies: 7
    Last Post: 12-31-2015, 06:48 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-31-2015, 01:45 PM
  4. I need help in nextbook on getting a app.
    By doggirl3 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2015, 11:51 AM
  5. Cortana is currently crashing with text inputs for some Windows 10 Mobile users
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2015, 11:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD