1. Jeff Lyon's Avatar
    I wasn't getting any traction on this when I posted it on the sticky bug defect page so I figured I would try a new thread.

    I have had my 950 for about a month and a half and I really like it except for the issue I am having with WiFi. When it connects it gives me message that there is No Internet Access. And if I try something like web browsing I get an error because the phone is trying to use the WiFi connection instead of the Cell connection. This happens in multiple locations. I have this issue about 90% of the time and rebooting the phone fixes the issue about half the time. Here is a screen capture of the message.

    wp_ss_20160125_0002.jpg
    Thanks,
    02-01-2016 02:47 PM
  2. shinebar's Avatar
    Just disable Bluetooth. This bug isn't fixed in the 10.0.10586.71 update...
    02-01-2016 03:17 PM
  3. Jeff Lyon's Avatar
    Thanks, that worked. I had not seen that before. I guess I will have to wait for the next update to start using my Vector smartwatch again.
    02-01-2016 05:26 PM

Similar Threads

  1. Vaio Rumored to be announcing a W10M device on February 4th
    By Indistinguishable in forum Upcoming & Rumored Phones
    Replies: 7
    Last Post: 02-05-2016, 04:36 AM
  2. Lumia 620 switching off and turning on continuously, what can I do?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 3
    Last Post: 02-02-2016, 05:44 PM
  3. SP4 Slim Sleeve with Vertical Opening?
    By Blake Seaman in forum Microsoft Surface Pro 4
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2016, 04:55 PM
  4. I can't download Fitbit on to Windows 10 on my partners pc. why?!
    By Windows Central Question in forum Windows 10
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2016, 12:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD