1. Windows Central Question's Avatar
    Has anyone else experienced any lag when sending text messages? Mine will often hang in the "Type a message" section for up to 10 - 20 seconds. Sometimes the message will leave that section but I will not get a time sent for sometimes 30 seconds.
    03-14-2016 08:56 PM
  2. Adarsh Shiragannavar's Avatar
    Never heard of anyone saying so. :-/
    03-15-2016 10:03 AM
  3. fuzzed1's Avatar
    Yes, I experience that .. I have left feedback numerous times.
    03-15-2016 03:23 PM
  4. treeflip7's Avatar
    Mine does that to but it seems to be fixed in .164 upgrade
    03-16-2016 01:57 PM
  5. gumbedamit's Avatar
    I've had that problem through all of the builds,still do. Windows Insider Fast Ring (950)
    03-17-2016 11:10 AM
  6. Dirigent82's Avatar
    Don't have a 950, but I've experienced the same issue on my 830 (ATT). It drove me absolutely nuts. It doesn't seem to be as big a problem on the .164 build. I'll occasionally have a delay, but usually it's minimal.
    03-17-2016 12:42 PM
  7. dajma00's Avatar
    Yes happens on my phone. I just upgraded to 14291. Lets see how it goes.
    03-17-2016 10:35 PM
  8. obakir's Avatar
    I have the same problem, I write one word it appears on text field, I keep on typing and nothing registers for 10-15 seconds. Usually phone follows up with a surprise restart in these situations.
    03-18-2016 04:56 PM
  9. dajma00's Avatar
    On 14291 it's better than before. They there still is a slight lag.
    03-22-2016 12:46 PM

Similar Threads

  1. Backup Lumia to Pc
    By gently in forum General Phone Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-12-2017, 12:45 PM
  2. Why is my 950 battery so bad?
    By mmar1974 in forum Microsoft Lumia 950
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2016, 11:10 AM
  3. Lumia commercial when connecting to wifi
    By ErkaErka in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2016, 02:04 PM
  4. How to restore my bricked Lumia 1320?
    By gsanath in forum Nokia Lumia 1320
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2016, 08:22 AM
  5. Why doesn't my Lumia 535 display any icons?
    By Windows Central Question in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2016, 04:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD