1. CraigCole's Avatar
    Hey guys,

    This is probably a topic that's been beaten to death, but over about the last week my AT&T 950 keeps losing WiFi connectivity at home. All of my other devices are fine, including my SP4. I'm on the insider program in the release candidate ring (build No. 10.0.14393.221... I think, LOL). I'm not sure why it's losing connectivity of late, unless I totally zoned out there haven't been any recent software updates, right? Very frustrating...

    Thanks!
    10-11-2016 10:04 AM
  2. rollindice's Avatar
    more specifically, what's your firmware version ?
    10-11-2016 10:06 AM
  3. CraigCole's Avatar
    more specifically, what's your firmware version ?
    Let's see, the "Firmware Revision Number" is: 01078.00053.16236.35035. And if you need it, the "Firmware Update Notifier" is: 1.2.16.7.

    Thank you!
    10-11-2016 10:14 AM
  4. northernpipeman's Avatar
    Hey guys,

    This is probably a topic that's been beaten to death, but over about the last week my AT&T 950 keeps losing WiFi connectivity at home. All of my other devices are fine, including my SP4. I'm on the insider program in the release candidate ring (build No. 10.0.14393.221... I think, LOL). I'm not sure why it's losing connectivity of late, unless I totally zoned out there haven't been any recent software updates, right? Very frustrating...

    Thanks!
    What do you mean "dropping"? I have had trouble recently with my L950 on RP showing 'no internet' on the wifi connection. I thought it was my Virgin router going odd, but it sometimes comes back if I disconnect/reconnect my handset.
    10-11-2016 10:38 AM
  5. CraigCole's Avatar
    What do you mean "dropping"? I have had trouble recently with my L950 on RP showing 'no internet' on the wifi connection. I thought it was my Virgin router going odd, but it sometimes comes back if I disconnect/reconnect my handset.
    By "dropping" I mean disconnecting. When the issue happens it no longer shows the WiFi logo in the top-left corner of the menu bar. Also, when I go to the WiFi settings page and click on my home connection it says something about deleting a duplicate connection. Very strange.
    10-11-2016 11:27 AM
  6. dicks-webos's Avatar
    Update to AU build .321 released yesterday and try again.
    10-12-2016 01:21 AM
  7. Craig L920's Avatar
    Make sure to connect automatically to Wi-Fi tick box is selected as I had the same issue.
    10-12-2016 08:07 AM
  8. rollindice's Avatar
    Yeah let him try that,even though i think it's selected automatically for all networks you connect to
    10-12-2016 08:30 AM
  9. rollindice's Avatar
    There's new is build out for production,update your phone and retry and see if problem persists
    10-12-2016 09:55 AM
  10. minus365's Avatar
    check the settings of your router and set it to connection type - g.

    also, assuming it worked fine in the past might some new wifi spot in the area, maybe some of your neighbours set up own wifi which is now conflicting with yours.
    10-18-2016 09:31 AM

Similar Threads

  1. Wifi app when stay abroad
    By wp patrick in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-2016, 05:56 AM
  2. Why wont my Gears of War 4 download? it keeps saying "Download failed, try again"
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2016, 02:38 PM
  3. Lumia 950 volume drops
    By hughjazz44 in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2016, 01:24 AM
  4. Does Purple Cherry X emulator support connectivity?
    By anubhav756 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2016, 04:11 PM
  5. Outlook Mail and outlook.com won't connect to GoDaddy POP3
    By davidewart in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2016, 10:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD