12-12-2012 09:57 PM
31 12
tools
  1. justop26's Avatar
    Apps do seem to load a tad faster. And video performance is great, though I didn't have much issues before.

    I used to have poor WiFi reception at the hospital; too bad I'm done with my clerkships for this year and won't be going back to test it any time soon.
    12-12-2012 11:59 AM
  2. b3rto's Avatar
    I haven't noticed any significant performance increase. What I was really hoping for was some resolution to my WiFi problems which also wasn't the case. Still plagued by 6Mbps max speed on N networks and 20Mbps on G networks.
    12-12-2012 04:45 PM
  3. Gken's Avatar
    wow, Ok so from my own personal experience having used the surface everyday for documents and web surfing and just general consumption use at home, the patch made the whole thing a whole lot more snappy. There is almost no lag on wakeup, unlock, swiping, and the whole interface feels a lot tighter (that's what he said). But really I don't know specifically what they did but after the updates and the two restarts the surface is really snappy for me. Now it's even more enjoyable yay!
    12-12-2012 06:00 PM
  4. inteller's Avatar
    I haven't noticed any significant performance increase. What I was really hoping for was some resolution to my WiFi problems which also wasn't the case. Still plagued by 6Mbps max speed on N networks and 20Mbps on G networks.
    have you tried changing the channels on your router?
    12-12-2012 06:16 PM
  5. b3rto's Avatar
    have you tried changing the channels on your router?
    I had dinked around with my two routers at home for hours trying changing just about every setting I could with no success. I just spent since I posted the above until now playing around again and I seem to have resolved the problem simply by stopping use of DD-WRT in favor of the latest builds of Tomato... Safe to say, my problem was not Surface related despite how no other devices in the house (iPhone, iPad, WP8, AppleTV, Xbox, 2x PC, 2x Laptop) experienced the same problem.
    12-12-2012 09:29 PM
  6. inteller's Avatar
    that's what I thought. I have an HP computer with an Atheros chipset in it and it won't connect to 5Ghz N unless I drop the channel to 40, the higher channels will not work.
    12-12-2012 09:57 PM
31 12

Similar Threads

  1. Live tiles that are Live, but not really...
    By mt1202 in forum Other Operating Systems
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2012, 07:24 AM
  2. Are "Live Tiles" (Mango) a gimmick?
    By Muvolt in forum Other Operating Systems
    Replies: 13
    Last Post: 10-01-2011, 05:30 PM
  3. Focus 1.4 update NOW LIVE
    By synjun in forum Windows Central Archive
    Replies: 14
    Last Post: 07-20-2011, 04:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD