1. NicUK's Avatar
    Hi,

    I wondered if anyone had this issue with there SP2.

    I charge the device fully, use if for a little bit, check the battery and it's at 90%, that's all fine I think so I click the power button and close the lid. When I open it a couple of hours later it's at 70%. It's like the idle is not working.

    The device is set to go to sleep automatically after 5 minutes but it doesn't seem to be.

    Any ideas as to what the cause may be?

    Thanks,

    Nic
    v0lum3 likes this.
    11-03-2013 11:31 AM
  2. cbreze's Avatar
    Your in the surface forum, but have you tried it without the kb/lid attached? Maybe make a difference.
    11-03-2013 12:20 PM
  3. NicUK's Avatar
    No I've not, good idea, I'll give that a try.

    Thanks,

    Nic
    11-03-2013 01:54 PM

Similar Threads

  1. Does Venue 8 Pro support WiDi?
    By Aaron M in forum Other Brands
    Replies: 14
    Last Post: 03-06-2015, 10:41 PM
  2. WTT beats wireless headphones for Nokia Purity Pro.
    By ryan.kruger in forum Marketplace Archive
    Replies: 4
    Last Post: 11-26-2013, 06:44 AM
  3. Camera grip battery life
    By Nick_1020 in forum Windows Phones
    Replies: 14
    Last Post: 11-22-2013, 04:08 PM
  4. way to reset surface rt and keep 8.1?
    By stewpeanut in forum Microsoft Surface Laptop
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2013, 02:39 PM
  5. windows update has made my surface 2 slower!?
    By F60Outrunn in forum Microsoft Surface Laptop
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2013, 04:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD