1. zkyevolved's Avatar
    Hello everyone, I've been having some issues with my SP2. I've been getting very slow Wifi. It's only on certain routers. But on my home network, for example, I have a 350mb fiber optic line. I can rarely download faster than 400kb a second! It makes syncing near impossible. Since I have Microsoft Complete, I'm thinking of asking them to send me a new device. But I wanted to see if anyone else has had any issues. On W8.1 I didn't have this issue, well, I did, but it was fixed with an update. Now, it's back!

    Has anyone experienced this issue? On the official windows forums (answers.microsoft.com) there is a 6 page thread of people complaining of this...

    Thanks!
    11-11-2015 08:43 AM
  2. SFabio's Avatar
    For my i had some minor issues after upgrading, i removed everything and installed a fresh windows 10 on my Pro 2, it's working great so far (as it suppose to work with the current build).

    If you will do the same, make sure to get your lic key on a paper you might need it.
    04-09-2016 05:08 AM

Similar Threads

  1. Storage app issues, 10581 on Lumia 640.
    By Lord Method Man in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 4
    Last Post: 11-16-2015, 08:20 PM
  2. I lost sound on my Dell 2020, how can I get it back?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2015, 02:12 PM
  3. Is the latest slow ring build stable?
    By jacwib in forum Windows 10 Mobile Insider Preview
    Replies: 6
    Last Post: 11-11-2015, 09:08 AM
  4. Why can't I sign-in to my Microsoft account on my Lumia running Technical Preview?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 625
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2015, 12:53 AM
  5. Why won't my phone turn on?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2015, 10:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD