1. cinephile2's Avatar
    Hi there!

    I recently bought my Surface Pro 3 and am running Windows 10 64-bit.
    Whenever I start my computer (or restart it after it was sleeping), it takes a very long time for the Wi-Fi to work. It is connected to the Wi-Fi, but there is "no Internet", sometimes for up to 5 minutes. This is not an issue with the router, as exactly the same happens when I connect to the hotspot on my phone.

    Any suggestions?

    Thanks in advance.
    06-10-2020 04:06 AM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Surface Pro 4 does as well.... but not 5 Minutes.

    Usually it will detect my face then log in and I'll have to wait maybe a minute.... but just seems strange that it doesn't connect even before I log in.
    09-08-2020 01:52 PM
  3. HeyCori's Avatar
    The only thing I can think to do is reinstall the drivers. And if that doesn't work, reinstall Windows.
    09-08-2020 04:49 PM

Similar Threads

  1. Wanting to Factory Reset / Change Account
    By Mike-EEE in forum Windows Phones
    Replies: 12
    Last Post: 09-01-2020, 03:32 PM
  2. Battlefield 6 may be set in modern times
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2020, 09:11 PM
  3. Destiny 2: Beyond Light goes up for preorder on Xbox One
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2020, 07:42 PM
  4. Tello family plans get everyone hooked up with data
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2020, 05:30 PM
  5. Destiny 2 level cap raised to 1,060
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2020, 04:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD