1. N1cks's Avatar
    I've been Binging this for a fair bit... but to no avail.

    When I touch a tweeted link in the People App, it takes over 10 seconds to up in Internet Explorer.

    Does anyone else have this problem.... ? Can it be fixed.. :-S
    08-04-2013 04:58 AM
  2. BIGPADDY's Avatar
    I don't think this can be fixed however you can try a soft reset if there one for the surface.
    Last edited by BIGPADDY; 08-04-2013 at 12:22 PM. Reason: Thought this was for a WP8 device not Surface W8 RT ;)
    08-04-2013 11:57 AM
  3. silotile's Avatar
    Try checking if you have any other applications open, that might have been the cause why it is taking time to launch internet explorer. If that doesn't work then you can just soft reset it by following BIGPADDY's advise. Hope this helps to, Good luck. - Scott Safadi
    08-04-2013 12:07 PM
  4. N1cks's Avatar
    Update - to answer this question for people searching the forum - the problem was with my router. It need a firmware update. Go figure!
    04-21-2014 01:37 AM

Similar Threads

  1. Lumia 620 restarting all the time :(
    By Roland Dombi in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 6
    Last Post: 08-30-2014, 10:40 PM
  2. Lumia 1020 issue with Photobeamer / Redlaser apps or defective?
    By GloriousGlory in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 3
    Last Post: 09-17-2013, 02:07 PM
  3. How can I download WP8 apps without a phone
    By wtf_aleks in forum Windows Phone 8
    Replies: 8
    Last Post: 08-04-2013, 01:27 PM
  4. Converted two people to WP8!
    By Musicman247 in forum Windows Phone 8
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-2013, 08:11 AM
  5. Lumia 1020 demonstration from the film maker Jason Gregory
    By TechAbstract in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2013, 01:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD