1. Jason Ward's Avatar
    Hi everybody. Can someone help me with this? Some of my tiles in my Pictures Hub are not showing an image. They a blank/greyed out. Does anyone know how to fix this. Thanks in advance. wp_ss_20130904_0023.png
    09-04-2013 04:10 PM
  2. crash1989's Avatar
    Hi,
    Can you open the albums? if yes, since they are stored on the skydrive it might be temporary. Just open all the folders and it might reset your background.
    09-05-2013 06:24 PM
  3. Jason Ward's Avatar
    Thanks...I tried that but its still not working. The pictures within those tiles do load properly. I'm just not getting an image on the tile. Here's some more info all of thee facebook associated tiles display properly as do all of the albums native to the phone. The albums that are not displaying properly are all Skydrive related. This is affecting all the skydrive albums that I have but one.
    09-05-2013 09:58 PM
  4. mcraine's Avatar
    Pretty sure this is a known issue covered in another thread.
    09-05-2013 10:23 PM
  5. uopjo6's Avatar
    Its been like this for almost a year with no fix. Its a annoying issue but apparently it is low priority to MS.
    09-05-2013 10:34 PM
  6. Desmoface's Avatar
    Yeah, I guess my 2 week old 1020 does the same thing. It appears to be mostly the Skydrive photos, although I do have 1 skydrive folder that shows a picture. Never really noticed it before, I guess I can live with it.




    Steve
    Last edited by Desmoface; 09-06-2013 at 08:34 AM.
    09-06-2013 08:10 AM

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 09-27-2013, 12:15 AM
  2. Nokia Video Trimmer shows deleted videos
    By Psyk00 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2013, 02:22 PM
  3. No XBOX option after flashing Nokia Lumia 920 for Amber/GDR2
    By ccarrascoofwgkta in forum Windows Phone 8
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2013, 12:17 AM
  4. Replies: 11
    Last Post: 09-08-2013, 03:37 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-04-2013, 07:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD