The Windows 10 April 2018 update has arrived! Get the new Dell XPS 15, starting at $999.99
  1. minhthanhvn's Avatar
    I just noticed that when I record a video, the sound of the video is very difficult to hear. Besides, there is always a strange sound, zzzzz. Could everybody tell me is it normal?

    This is an example. I record in my room at 1AM. There is only a sound of TV at the usual volume.

    https://skydrive.live.com/redir?resi...LNQgKm2a8K7s3Y

    Thank you so much
    09-15-2013 08:34 PM
  2. WPmunkey's Avatar
    Try to use Bing Music or whatever the music note is called at the bottom when you click the search button. Play music and see if it can ID. There should be an EQ type visual indicator too. Try that.
    minhthanhvn likes this.
    09-15-2013 08:48 PM
  3. minhthanhvn's Avatar
    It worked very well. I stood 2 meters away from my computer. It still worked.
    Last edited by minhthanhvn; 09-15-2013 at 09:50 PM.
    09-15-2013 08:56 PM
  4. minhthanhvn's Avatar
    So is it not a problem? I just bought it 2 weeks ago. I watch the videos on some websites recorded by lumia 1020, they are not like mine.
    09-15-2013 09:51 PM
  5. WPmunkey's Avatar
    Do you have a case that may be blocking the mic holes on the bottom and top of the phone? Is there dirt in the mic or speaker holes? I used an old toothbrush that I disinfected with hydrogen peroxide. The bristles are gentle but skinny enough to poke any dirt out of the mic/speaker areas
    minhthanhvn likes this.
    09-15-2013 10:09 PM
  6. minhthanhvn's Avatar
    Oh. I know about this issue. I keep it very carefully (because it's my first new phone.) and no, the case doesn't block the mic. When I notice the issue, I also took the case off and tested it. It did not solve the problem. I contacted Microsoft store. They did not take care of it. They transfer me to Nokia. Now, I'm waiting until tomorrow to talk to Nokia. However, I'd like to know if it is a problem before I talk to them and maybe have to send my phone to them. :( It's new.

    I did hard reset twice yesterday, but hard reset did not solve my problem.
    Last edited by minhthanhvn; 09-15-2013 at 10:34 PM.
    09-15-2013 10:23 PM
  7. minhthanhvn's Avatar
    Finally contacted Microsoft Store and returned the phone. Paid nearly $40 (Fedex) for shipping 2 days because Microsoft store says this is the exception and it has to be delivered before or on 9/20. Bad experience ever.
    09-17-2013 04:21 PM
  8. WPmunkey's Avatar
    Finally contacted Microsoft Store and returned the phone. Paid nearly $40 (Fedex) for shipping 2 days because Microsoft store says this is the exception and it has to be delivered before or on 9/20. Bad experience ever.
    That sucks man. Sorry you had to pay. Hopefully the replacement works well for you!
    minhthanhvn likes this.
    09-20-2013 06:41 PM
  9. minhthanhvn's Avatar
    No. I decided to get a refund instead, and now they refund me the the amount of money equal to the phone price without the shipping cost ($9.99). Well. I lost almost $50 for returning because of the problem of the phone, not mine. Unbelievable. Never ever buy from Microsoft again!!!!
    09-20-2013 08:11 PM

Similar Threads

  1. Lumia 920 - "No Service" Issue!
    By BobR1908 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 27
    Last Post: 02-02-2016, 08:02 PM
  2. Nokia Lumia 925 on T-Mobile Prepaid
    By graffia274 in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 17
    Last Post: 01-20-2014, 11:09 PM
  3. ESPN Lockscreen...where is it?
    By checkmate81x in forum Microsoft News & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2013, 11:47 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 09-16-2013, 02:42 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2013, 06:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD