1. Crasstoe's Avatar
    So my Lumia 1020 ran out of battery for the first time since I have owned it yesterday, no problem I will simply charge it.

    Then on boot it loads the Access Point screen asking me to pick my network (EE already chosen which is correct)... not a problem but why has it done this? It does this whenever I turn the phone off and on again... bizarre, still works but none the less bizarre!

    Anybody else experienced this?
    01-06-2014 07:07 AM
  2. ssjmec's Avatar
    Yeah I think its just normal. It also happens on my case which will let me choose betweek Globe Prepaid or Globe Postpaid (Globe is the network provider) When I try to use my sim from other network, it will then ask me to choose between Smart 3G or Smart 4G. Maybe when you have more than 1 saved apn this happens
    01-06-2014 10:41 PM
  3. Crasstoe's Avatar
    Could be. Like I said not an issue as such because you just tap it and then done, all works just a bizarre thing to constantly ask for on start-up.
    01-07-2014 09:27 AM

Similar Threads

  1. Question on app in this screenshot
    By seankelvinkhoo in forum Applications
    Replies: 11
    Last Post: 05-04-2014, 07:31 PM
  2. Not able to access Facebook albums
    By skynet1511 in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2014, 06:59 AM
  3. How to get GDR3 on my Lumia 625
    By SoullessOnyx in forum Windows Phone 8
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2014, 09:54 AM
  4. Heating up my Lumia 520
    By Rakesh Racky in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2014, 09:22 AM
  5. Lumia 520 on T-Mobile
    By BallistaMan in forum Nokia Lumia 520
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2014, 01:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD