1. ExitAisle's Avatar
    When I change the shutter speed in Lumia Camera lens on my 1020, sometimes I see red lines under the iso and shutter speed to indicate they are adjusting in tandem; the picture using a higher shutter speed is properly exposed... sometimes his doesn't happen. sometimes when I adjust the shutter speed the ISO does not adjust and the picture is either blown out white or solid black... this happens sporadically and I can't see a pattern... Assuming this is operator error or something I don't understand, I wonder if there is a situation in which the ISO is NOT supposed to work in tandem with shutter speed to insure correct exposure? I feel a need to use higher shutter speeds because it's so hard to hold the camera steady.
    01-29-2015 10:07 PM
  2. bijak_riyandi's Avatar
    The red line means the setting you're using is not recommended by the app's algorithm, but it won't block you from using it anyway...

    EDIT: I remember a Nokia video on YouTube during the early days of the 1020 when they used the manual setting when they were taking pictures in an aquarium.
    That's how I understand the red line...
    01-29-2015 10:12 PM

Similar Threads

  1. Aptx Codec Support after Denim?
    By Luis Orellana1 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2015, 09:51 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-29-2015, 09:17 PM
  3. Why does my calendar delete entries after 14 days?
    By Andy Poulton in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 01-29-2015, 03:16 PM
  4. All sounds gone after using Bluetooth hands free.
    By jevel in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2015, 11:03 AM
  5. After resetting my 822 will I still have Windows 8.1?
    By Windows Central Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2015, 09:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD