1. Lundon44's Avatar
    So I don't use tethering very often however of the times I have tried to use it I seem to have a lot of issues. I turn on the feature on the phone and search for the available connection. I don't think it matters but I'm using an Alienware M17x running Windows 8. For some reason it doesn't see the connection after several minutes of being turned on. I usually have to fiddle with both devices by toggling wifi on and off a few times on the laptop and turning off and on internet sharing then eventually after a few tries and maybe 5-10 min I'll eventually see it.

    Anyone know why it's so much hassle to connect? Not suggesting this is a connected issue but I have a dual band router at home and also notice that some devices do not recognise both bands and sometimes only see the 2.4ghz wifi connection but not the 5ghz band. So I don't know if this is a similar problem.

    Anyone have issues with devices not seeing the 1520's hotspot connection immediately?
    03-10-2014 05:52 PM
  2. oditius's Avatar
    I get hotspot with my plan. I don't have a problem with my HP connecting, but don't mess too much with it that much.
    03-10-2014 06:03 PM

Similar Threads

  1. 1520 Not reading internal storage correctly?
    By MoggSquad in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 7
    Last Post: 03-13-2014, 06:53 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-11-2014, 08:24 AM
  3. How do you connect your Windows tablet to the internet?
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2014, 05:31 PM
  4. Lumia 925 T-Mobile WiFi Calling Stopped Working
    By kmmcdonald in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2014, 04:15 PM
  5. Lumia 1520 vs Lumia 1020 ( in terms of live tiles )
    By Mister360 in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2014, 03:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD