1. Byu1's Avatar
    I don't know how did this problem came out. Last week I bought a new 950 handset, removed sim card and sd card from nokia 1520. Yesterday I had to return the 950 and come back to nokia 1520.

    It was exactly condition as before. I put sim card an sd card back into the phone. when I tried to plug it into PC, the top screen, says device is charging slowly. Then I plug the USB cable into a USB 3.0 port, it is charging. The main problem is that windows explorer would normally pop out the nokia 1520 and show mass storage on phone when plug USB . Now it does not. I tried plug USB cable into different port, another PC. I also tried soft reset the phone. still same.

    The phone is running windows 10 mobile 1151, 10.0.10586.36. PC is running windows 10, version 1151.

    How can I solve this problem?
    Last edited by Byu1; 12-27-2015 at 11:26 AM.
    12-27-2015 11:06 AM
  2. mewcatchew's Avatar
    Try a different cable. usually the last thing I try and works sometimes
    12-27-2015 11:11 AM
  3. Byu1's Avatar
    I tried different cables. still same
    12-27-2015 11:27 AM
  4. mewcatchew's Avatar
    Could be the drivers, try reinstalling
    12-27-2015 11:31 AM
  5. Byu1's Avatar
    where can I find the correct driver? does the phone need a driver? or something is blocking mass storage?
    Last edited by Byu1; 12-27-2015 at 12:20 PM.
    12-27-2015 11:35 AM
  6. mewcatchew's Avatar
    where can I find the correct driver? does the phone need a driver? or something is blocking mass storage?
    Nokia Lumia 1520 - Troubleshooter - Microsoft - USA Here you you will find link for the drivers.
    12-27-2015 03:47 PM
  7. Byu1's Avatar
    The link doesn't work.
    12-27-2015 04:16 PM
  8. mewcatchew's Avatar
    12-27-2015 06:43 PM

Similar Threads

  1. Problem in deleting in sd card and formatting
    By potter007 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2016, 03:24 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-28-2015, 05:23 AM
  3. Karma ,Xbox one connectivity
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-2015, 09:54 AM
  4. i am a Lumia 535 user . problem in installing apps manually
    By sourav77 in forum Microsoft Lumia 535
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2015, 10:55 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-26-2015, 09:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD