The Windows 10 April 2018 update has arrived! Get the new Dell XPS 15, starting at $999.99
  1. tle708's Avatar
    Hi everyone,
    I bought the phone on eBay, unlocked (##7820# checked). It worked with T-mobile just fine at first then suddenly stop receiving T-mobile signal after several updates (it isn't because of the update though I tried to downgrade it to Denim and it doesn't work still). I called T-mobile and they couldn't help. I am not AT&T customer so I have no right to call them. Does anyone have any idea?
    Thanks guys
    Last edited by tle708; 02-02-2016 at 01:29 AM.
    02-02-2016 01:18 AM
  2. heywhitmarsh's Avatar
    Go to settings/cellularSIM/SIM settings/
    then hit the Network selection box and select search for networks
    In most places you should see T-Mobile and AT&T come up, while Verizon will show up occasionally. If T-Mobile shows up in the list, try selecting it and see if that helps. If it doesn't show up in the list but other networks do show up, the problem is less likely to be from your phone. If no networks show up, then the problem might be a hardware issue with your phone.
    RumoredNow and Jas Holden like this.
    02-02-2016 02:40 PM
  3. ScrubbyXD's Avatar
    dial ##3282#
    enable all bands

    There is a field test mode step by step somewhere around here.
    02-02-2016 09:38 PM
  4. RumoredNow's Avatar
    There is a field test mode step by step somewhere around here.
    http://forums.windowscentral.com/nok...-band-4-a.html

    But that doesn't sound like the problem:

    It worked with T-mobile just fine at first then suddenly stop receiving T-mobile signal after several updates (it isn't because of the update though I tried to downgrade it to Denim and it doesn't work still).
    The how to enables one T-Mo 3G band. OP is getting no signal.

    It sounds like the downgrades and resets have eliminated software. It may be a bad antenna or a bad connector.
    02-02-2016 11:34 PM
  5. ScrubbyXD's Avatar
    My point in advising the action was to ensure that the OS was indeed using all available bands. This was in case (as you say) there was data corruption. And that data corruption turned off whatever band(s) his area uses. After that quick fix is exhausted it is time for a wipe most likely.

    All the while here the OP needs to be watching for any oddities in his navigation button LEDs or call microphone. Usually (but not always) you see some intermittent issues in all functions of that board when it's going out.
    RumoredNow likes this.
    02-03-2016 08:38 AM

Similar Threads

  1. What is the best way to share a compressed video in Windows 10 mobile?
    By Windows Central Question in forum Windows 10 Mobile
    Replies: 8
    Last Post: 11-11-2016, 07:34 AM
  2. AT&T APN LTE Setting
    By TMavC5 in forum Nokia Lumia 930
    Replies: 4
    Last Post: 02-21-2016, 11:11 PM
  3. Power bank for Lumia 640
    By prasanna moholkar in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2016, 11:49 AM
  4. Setting Up MS Exchange Outlook on Nokia 1520?
    By Windows Central Question in forum Nokia Lumia 1520
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2016, 11:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD