1. Ahmed Bilal's Avatar
    hi I have a Lumia 520 and I started noticing the sensitivity on the up volume button was decreasing meaning I had to push harder for it to work. eventually it stopped working altogether I got by though as it was left on 10 volume, now however it is on 0 I may have accidently turned it down with no way to turn it back up :( I have yet to take it back to carphonewarehouse where I bought it but will be doing as soon as I can. Any suggestions of what I can do in the mean time? really need a quick fix because I don't think I can survive much longer without music :)
    11-16-2013 06:47 AM
  2. Nokia Boy's Avatar
    Try adjusting the volume without the button of the cover.
    11-16-2013 06:54 AM
  3. Ahmed Bilal's Avatar
    done it and worked for abit but again it lost complete sensitivity now
    11-16-2013 12:48 PM
  4. Muhamed Ezz's Avatar
    it seems like this is my currently problem my button was responding hardly but now it doesnt responded yet :(((((((
    11-28-2013 07:02 AM
  5. finian1108's Avatar
    A similar problem happened to my Nokia Lumia 520, I bought one at Radio shack and the top volume button was missing (instead of having the button it just had a hole through to the inside of my phone), so the next day I brought it back and got a replacement, and the replacement Lumia 520 worked fine for about 5 months, and then when i updated to Lumia cyan it stopped working. I tried changing the case, I tried using it without a case, and I tried turning it off and back on again. I am really disappointed in Microsoft right now, and I hope that they fix this problem soon.
    08-10-2014 12:45 PM
  6. girishN's Avatar
    I had the same problem with my 520, and after some days it was totally off, it wasn't there at chipboard anymore. I went to nokia care and they fixed it, cost me as much as its new back case.
    Meanwhile you can use any volume controlling app from store, seems like you're not running 8.1.
    08-11-2014 06:52 AM

Similar Threads

  1. Not a gamer
    By christenmartin in forum The Xbox Lounge
    Replies: 18
    Last Post: 11-20-2013, 12:37 PM
  2. Hot Spot Data Showing up, No Hot Spot Active - T-Mobile
    By bigbmc26 in forum Nokia Lumia 925
    Replies: 4
    Last Post: 11-16-2013, 08:51 AM
  3. Nokia care suite not seeing firmware I downloaded
    By veeborg in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2013, 08:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD