1. jorgecostanza's Avatar
    short story: sometimes when i turn data on and then try to surf immediately, it doesn't work.

    long story: i've had my 520 for about 6 months now, and when i first got it, i could turn data on, go to ie, and surf right away. lately, for the last few weeks, sometimes i get 403 forbidden errors because the internet access isn't enabled yet. so i'll sit there closing and re-opening ie, and it might take several minutes before internet connectivity is established. sometimes i turn data off and on several times. eventually internet works.

    anybody have a similar problem?
    06-23-2014 01:30 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    What OS are you running on your 520?
    06-23-2014 04:16 PM
  3. PiggyMiddle's Avatar
    anybody have a similar problem?
    That will be your service provider. Just yesterday had a similar problem in that Tethering with our unlimited data plan, came up with a message, "Tethering is not allowed on this device, call your provider."

    Did that and was told they are having problems with the local data transmissions. By about 7:30pm last night it was back to tethering OK.

    They were probably letting the NSA insert some tracking software. :D
    06-23-2014 05:05 PM
  4. jorgecostanza's Avatar
    i've got black on there. maybe it is the service provider, since this delay doesn't occur every single time.
    06-25-2014 09:30 PM

Similar Threads

  1. Xbox music app on WP 8.1 not updating
    By keerthi vasan in forum Groove Music
    Replies: 28
    Last Post: 04-12-2015, 04:36 PM
  2. Dell Venue 8 Pro turn on problem after bios updating to a08
    By Ronak Vithlani in forum Dell Venue 8 Pro
    Replies: 13
    Last Post: 07-09-2014, 09:24 AM
  3. Notification bar not working
    By Philip Jacob in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2014, 12:08 PM
  4. Dell Venue 8 Pro turn on problem after bios updating to a08
    By Ronak Vithlani in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2014, 01:27 PM
  5. Sprint expands LTE service to 28 more cities
    By WindowsCentral.com in forum Windows Central News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-23-2014, 12:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD