1. rghilliard's Avatar
    Internet sharing worked great on 8.0, but is not working in official 8.1 with Cyan. Tried Nokia Recovery Tool to roll back to 8.0, but it now restores to 8.1. Opted in to Preview for Developers to get Update 1 and that didn't help either. Any suggestions other than wait for an update?
    08-14-2014 11:12 AM
  2. agion1's Avatar
    Works on my 635 with Cyan and 8.1, update 1. It does not work with my 1020, Cyan, 8.1, update 1.
    08-14-2014 11:11 PM
  3. johnj2803's Avatar
    It's working on my 520 on 8.1. I got this as a go phone from WalMart and inserted my non go phone att sim. I have a family plan on att.
    08-20-2014 07:39 AM
  4. yipsan's Avatar
    Working on 1020 when at 8.0 and black, broke after 8.1 and cyan update.
    08-20-2014 11:10 AM
  5. JJanner's Avatar
    Worked on my AT&T 1520 with Black & WP8.0, and works with Cyan & WP8.1.
    08-20-2014 11:23 AM
  6. Andy Dunikowski's Avatar
    same problem. Works on my wifes phone (she has 8.1 too but I can't)
    08-25-2014 08:30 PM
  7. rghilliard's Avatar
    Does she also have the 520?
    08-28-2014 09:19 PM
  8. rghilliard's Avatar
    I have tried hard reset, Nokia Software Recovery Tool, preview for developers, new SIM, different AT&T Rom and an Australian Rom. Nothing helps.
    08-28-2014 10:36 PM
  9. rghilliard's Avatar
    Talked to AT&T again and this time they said they are aware of the problem and are working on it. If that is true, I guess I will just wait for an update.
    08-29-2014 08:24 AM
  10. rhapdog's Avatar
    I had the same problem at first. AT&T said they were waiting on an update from Microsoft, but nothing seemed to be happening.

    I then told them to "disable my internet sharing on their end." Then I asked them to re-enable it. Problem solved. Once they turned it off and on for my service, it reset and all was good again.

    I'm not saying it will work for anyone else, but you know how finicky Windows can be. Have to shut down and reboot once in a while. :)

    Lumia 520, problem occurred after upgrade to 8.1/Cyan.
    09-11-2014 02:20 PM
  11. rghilliard's Avatar
    After many contacts with AT&T, this was resolved today for me. The online chat person could not fix it and elevated the case. I don't know why no one did this before now. Just got a text from the higher level tech that is was fixed and to reboot. It really was fixed this time. Using latest 059T105 ROM without Preview for Developers. I hope this helps someone else. Had been using Freedompop for tethering in the interim. When I went to downgrade my Freedompop account to the free one, it turns out that today is the first day of my billing period and they don't appear to prorate. Well, at least it was just $3.99.
    10-03-2014 03:24 PM

Similar Threads

  1. Lumia 928 and 920 on Cricket wireless Please help!!
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 13
    Last Post: 12-16-2014, 11:40 AM
  2. Does anyone have Skype working
    By Doug MacKay1 in forum Nokia Lumia Icon
    Replies: 7
    Last Post: 09-02-2014, 03:57 PM
  3. Windows Phone at 6% in the business world
    By KarateDad in forum Windows Phone 8
    Replies: 12
    Last Post: 08-17-2014, 06:29 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-14-2014, 11:10 AM
  5. Windows 8.1 preview on HTC 8XT
    By John Kirk3 in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 0
    Last Post: 08-14-2014, 08:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD