1. vip718's Avatar
    My email (yahoo) syncs fine i added it while i was at home over wifi. For some reason it will not work over data, only wifi. it keeps saying wrong password or account info wrong, but when i go back to wifi everything is fine. Is this a known issue with tmo or lumia 521? any input would be appreciated.
    09-21-2013 07:36 PM
  2. rdubmu's Avatar
    Hey, I would first reboot your phone. Turn off wifi and see if it will work. Do you have your data turned off? Make sure you go to cellular and turn on data. Only do this if you have a proper data plan associated with your device :)
    09-21-2013 09:56 PM
  3. vip718's Avatar
    i've tried everything tmo support was useless, i guess its back to ios.
    09-21-2013 11:00 PM
  4. CannonFodder's Avatar
    check under cellular settings, for limited Wi-Fi, select use cellular data.
    09-21-2013 11:48 PM

Similar Threads

  1. HTC One makes me want to switch to Android
    By Psyk00 in forum Phone Wars
    Replies: 42
    Last Post: 10-11-2013, 02:02 AM
  2. lumia 820 got gdr2 and no amber.... Plssssss help
    By Don Saintiano in forum Nokia Lumia 820
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2013, 02:43 PM
  3. [HELP] Phone stuck at gears spinning after GDR2 update.
    By Ayush Upadhyay in forum Nokia Lumia 620
    Replies: 11
    Last Post: 09-24-2013, 07:45 AM
  4. Front facing camera info please
    By Nick_1020 in forum Nokia Lumia 1020
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2013, 06:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD