1. BrunoShady's Avatar
    Hi,

    My girlfriend have a Lumia 620, branded/locked with a region carrier (Oi-Brazil) and after the 8.1 developer preview update, the battery started to last very very little, like, 6 hours and te battery was gone. I've tried hard reseting the phone, but it was no good, same thing.

    After some research, I decided to flash it to another ROM to see if I could solve this battery issue, but I was wrong...
    The ROM pre instaled was:
    059R5Z1 RM-846 VAR AMERICA BR OI

    And I flashed with this one:
    059R3Q8 RM-846 VAR AMERICA BR CV

    But after the flash, the phone was losing signal constantly, like 2 or 3 times per minute... The signal is lost and then return few moments later. And obviusly, the battery issue was not solved.

    Anyone got any idea what could be going on?
    08-11-2014 03:37 PM
  2. Nitesh Tilwani's Avatar
    I hope you've tried some common bettery saving tricks... Switching off location, auto brightness disable, etc... If not try those small n common tricks first.
    Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
    08-11-2014 04:00 PM
  3. BrunoShady's Avatar
    I hope you've tried some common bettery saving tricks... Switching off location, auto brightness disable, etc... If not try those small n common tricks first.
    Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
    Of course, many times... before and after the flash... The problem is that now, with the new unbranded flash, the phone keeps losing signal =/
    08-11-2014 04:09 PM
  4. Nitesh Tilwani's Avatar
    Seems the issue of the ROM...
    Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
    08-11-2014 04:15 PM
  5. MrKlgs's Avatar
    Search and learn your carrier's band frequencies and flash a compatible rom according to your local carrier's band frequencies. It should solve your problem, I think.
    08-16-2014 11:35 AM
  6. BrunoShady's Avatar
    Search and learn your carrier's band frequencies and flash a compatible rom according to your local carrier's band frequencies. It should solve your problem, I think.
    where should I get the frequencies of the ROM I'm using?
    Because I'm currently using a CV from my country.
    08-16-2014 01:02 PM

Similar Threads

  1. fast battery drain & overheating on lumia 1520
    By Srdjan Zekic in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-27-2014, 11:58 AM
  2. Is it a problem with OS OR Is there a setting to resolve?
    By thenightfury in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2014, 09:32 AM
  3. [Help] Unique problem with updated Asphalt 8.
    By shishu1 in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2014, 07:34 AM
  4. L630 can't download / install any games from the app store!
    By WPCentral Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2014, 02:03 AM
  5. Ignore incoming call option with sms gone missing
    By Abhishek Mullick in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2014, 03:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD