1. marionaoum73's Avatar
    Hi guys !
    I have a Nokia Lumia 625, Model Number RM-941, and it is MEA version. I live in Lebanon and my carrier supports 4G LTE and my SIM Card is 4G-Enabled, but I can't see "4G" in Highest Connection Speed. What should I do to fix it ? I am running WP8.1 Developer Preview, the latest firmware. And my phone is unlocked.

    If I should flash a ROM, can I have a link with explanations and a tutorial ?
    06-04-2014 05:51 AM
  2. Sebastianx's Avatar
    Hi guys !
    I have a Nokia Lumia 625, Model Number RM-941, and it is MEA version. I live in Lebanon and my carrier supports 4G LTE and my SIM Card is 4G-Enabled, but I can't see "4G" in Highest Connection Speed. What should I do to fix it ? I am running WP8.1 Developer Preview, the latest firmware. And my phone is unlocked.

    If I should flash a ROM, can I have a link with explanations and a tutorial ?
    Back then does it have the 4G in the selection?
    06-04-2014 06:32 AM
  3. marionaoum73's Avatar
    Nope, I don't know, because when I got it, I didn't have a 4G SIM Card then, inserted a 2G/3G SIM, and when I finished the setup, the phone alerted me that it will restart to update the settings. I couldn't check the menu yet.
    06-07-2014 04:40 AM

Similar Threads

  1. "Process initialization failed" message on Lumia 920 during update
    By Carlyle Fitzgerald in forum Windows Phone 8.1 Preview for Developers
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2015, 11:46 PM
  2. Switched from Android to WP 8.1: Good for Enterprise not working
    By Koen van Doorn in forum Windows Phone 8.1
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2014, 01:38 AM
  3. windows store not showing updates
    By zain1986 in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2014, 11:24 AM
  4. Music properties not updating windows phone 8.1
    By Shan Ali Khan in forum Software Development and Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2014, 08:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD