1. KUMAR MAYANK VIPAL's Avatar
    My internet sharing is not working from last 4 days.i have a lumia 720 with a bsnl sim,i can access internet from my phone but when i try to connect it to my laptop using internet sharing it connects but shows no internet access.please help my data is just being wasted.
    08-28-2013 03:25 PM
  2. gazmatic's Avatar
    search app store for tether x

    go to your carrier and explain the problem

    internet sharing is tied to the sim
    08-28-2013 03:39 PM
  3. KUMAR MAYANK VIPAL's Avatar
    Bsnl customer care,i think its easy to call president of India ,trying since last 5 days,can't communicate with them.
    08-28-2013 04:26 PM
  4. naganumolu's Avatar
    This problem is not linked with Bsnl. I am using Idea. I am also facing same problem. Restarting the phone and laptop works for me.



    Sent from my NL720 using Tapatalk
    08-28-2013 08:52 PM
  5. demank's Avatar
    Any other solution for this? I have similar problem,
    restarting the phone and laptop did not solve this problem in my device.
    for a few minutes connected normal, but after that automatically disconnected.
    impratick likes this.
    09-23-2013 08:21 PM
  6. hs k's Avatar
    This problem is not linked with Bsnl. I am using Idea. I am also facing same problem. Restarting the phone and laptop works for me.


    I have 720 and Idea sim, but it is working for me, can you post a screenshot of the setting you are using for tethering?
    Sent from my NL720 using Tapatalk
    10-08-2013 07:26 AM
  7. Abid Hussain Hpt's Avatar
    if it disconnects after a minute or two then it is the battery saving feature in lumia series(WP8 in general)
    if you are not able to access normal internet even when connected then that needs to be investigated..
    did you try using a different phone... your friend's phone for a try
    you can google as well about adhoc sharing and see if your computer OS works for ad hoc wi fi internet sharing
    10-15-2013 05:16 AM
  8. karun365's Avatar
    Any other solution for this? I have similar problem,
    restarting the phone and laptop did not solve this problem in my device.
    for a few minutes connected normal, but after that automatically disconnected.
    same problem here ,pls help
    01-08-2014 06:09 AM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-30-2014, 11:52 AM
  2. Windows Phone 8 on US Cellular
    By rkeenan in forum Carrier Discussion Lounge
    Replies: 9
    Last Post: 11-10-2013, 01:07 PM
  3. Not Only New to 928! 1st Smartphone...Noo...Yes!
    By ArsenalofDoom in forum Nokia Lumia 928
    Replies: 14
    Last Post: 08-30-2013, 11:49 AM
  4. Speech Recognition not working on mobile data
    By fdruid in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2013, 11:49 AM
  5. I didn'tpurchase app on list
    By aweinograd in forum Windows Phone Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2013, 03:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD