04-11-2012 01:06 PM
48 12
tools
  1. Gaiking's Avatar
    Has anyone on the forum not had any issue with data since recieving the Lumia 900? I'm curious since it appears so many ARE having data problems.
    04-08-2012 09:13 PM
  2. Dave Blake's Avatar
    If you could please post your issue in our bugs list thread sticky in this forum so we can get an idea of how many are having data issues. I haven't had any issues yet myself but rest assured you are not alone there are others with data issues we just need to get an idea how many.
    04-08-2012 09:23 PM
  3. Gaiking's Avatar
    Absolutely.

    Sent from my T8788 using Board Express
    04-08-2012 09:25 PM
  4. toyotast165's Avatar
    I've had zero. And yesterday I woke up @4am and drove 5hrs to a car show, used nokia drive there and back as well as glympse, too over 100 photos, was on foursquare, footspotting, multiple forums, carbon most of the day, know i prolly did more as well but the charge lasted 20 hrs before i finally plugged it in when i got home. Think the slowest data i was experiencing was around 2.5mb down. Reception was awesome, everyone keeps saying you sound so clear. I have yet to have a single complaint. In my opinion the beta phone campaign holds some bearing.
    04-08-2012 09:25 PM
  5. jd914's Avatar
    I only had the data issue once, everything is working just fine now.
    04-08-2012 09:34 PM
  6. RockPaperBFG's Avatar
    Zero data issues here and I have been using it a lot since it showed up Friday.
    04-08-2012 09:39 PM
  7. HillBillJr's Avatar
    Zero data issues here and I have been using it a lot since it showed up Friday.
    No issues ever since I turned up this phone on Friday.
    04-08-2012 09:47 PM
  8. kevinrstruck's Avatar
    None for me (knock on wood) so far...
    PhilR8 likes this.
    04-08-2012 09:56 PM
  9. Alteran195's Avatar
    I haven't had any data issues, there's also no LTE in my area.
    04-08-2012 09:56 PM
  10. kashk5's Avatar
    No issues here either. Very solid data connection.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
    04-08-2012 10:02 PM
  11. jmerrey's Avatar
    no data issue yet
    04-09-2012 12:26 AM
  12. dkp23's Avatar
    not me. Works fine for both lte and hspa areas.
    04-09-2012 12:27 AM
  13. jdevenberg's Avatar
    I haven't had any data issues.
    04-09-2012 01:31 AM
  14. jimski's Avatar
    No data issues at all. And LTE is awesome.

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
    04-09-2012 01:59 AM
  15. got3n's Avatar
    I feel lucky then, cause I have yet to have any issues with data. LTE i get +15mbps/6mbps and on 4G i get around 7/2mbps. I havent dropped any either, well that I can tell anyways. Downloading songs and apps are super quick.
    04-09-2012 10:42 AM
  16. kharma00's Avatar
    Only data issues I've had were my own fault (old cut down SIM), all has worked fine since I had the microSIM switched to my #.
    04-09-2012 10:51 AM
  17. tsmorty's Avatar
    I have not had any issues. I we have hspda + but no lte. If hspda+ is this fast can't wait for lte. This phone rocks.
    04-09-2012 11:01 AM
  18. fuunkychicken's Avatar
    I haven't had any issues with mine since getting it on Friday. I am a brand new customer with the black L900.
    04-09-2012 11:04 AM
  19. B00m79's Avatar
    Had an issue when I first got it, chatted with ATT online help, fixed it, haven't had a problem since.
    04-09-2012 11:06 AM
  20. SoloXCRacer's Avatar
    Zero issues for me. Been using it constantly since Friday. First time with an LTE device and it is smoking fast!!
    04-09-2012 11:08 AM
  21. henilp89's Avatar
    noo im not having any data issue n also in New Jersey, there is not LTE here so i get 4G which is HSPA+ i think. but NONE
    04-09-2012 11:10 AM
  22. pittphan's Avatar
    No data problems at all. I get HSPA data but no LTE in my area (Philly).

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
    04-09-2012 11:50 AM
  23. PhilR8's Avatar
    No problems so far. LTE and HSPA+ speeds and signal strength are all excellent.
    04-09-2012 11:54 AM
  24. riffraffy's Avatar
    No issues here either. Very solid data connection.
    +1 very fast data. I'm on LTE
    04-09-2012 11:57 AM
  25. drusand810's Avatar
    no problems here, had it since Friday and absolutely love it :)
    04-09-2012 12:14 PM
48 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD