1. nashtheflash's Avatar
    Anyone noticed a weird clicking sound when exiting the camera app and when navigating through pictures using the camera app? It's really strange. I don't mean to be OCD. I was just curious to see if I was it was a common thing. I tried plugging in my headphones to see if it would come through their speakers, but it didn't. I can't tell if it's coming from the camera hardware or the speaker of the device.
    05-16-2012 01:07 PM
  2. j i AmnesiAc's Avatar
    Anyone noticed a weird clicking sound when exiting the camera app and when navigating through pictures using the camera app? It's really strange. I don't mean to be OCD. I was just curious to see if I was it was a common thing. I tried plugging in my headphones to see if it would come through their speakers, but it didn't. I can't tell if it's coming from the camera hardware or the speaker of the device.
    Mine does that as well...

    http://forums.windowscentral.com/lumia-900/191882.htm
    05-16-2012 02:32 PM
  3. VineRider's Avatar
    same here
    I wouldn't worry about it. Seems like an electronic sound versus anything loose.
    05-16-2012 03:28 PM
  4. nashtheflash's Avatar
    same here
    I wouldn't worry about it. Seems like an electronic sound versus anything loose.
    It's just a little annoying if you want to take an incognito photo (like when my 9 month old is asleep)... not a deal breaker, just a little annoying.

    I went to the AT&T store a little while ago - to gripe about my bill, not to complain about this :-) - and all the lumias on display there did it too. I even played with a Titan II, and it did it as well (not exactly the same, but very similarly).
    05-16-2012 04:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD