1. james.boutros's Avatar
    Hey everyone

    I have a lumia 900 and I love it.

    I have noticed recently some sites I go too that have embedded
    YouTube videos in articles a message is there saying I need flash

    I tested the same sites on an iPhone 4 and u can play them.
    Same for some videos via video.

    Since both browsers don't support flash why would this be ?

    For an example on my own website In Touch Media - Ottawa DJ Service - In Touch Media
    I cannot play the vimeo vids under recent videos
    Or under my gallery but on ios its fine.

    I tested a few more sites that have YouTube. Even the banner on my site doesn't display on the lumia. Are we really inferior ?
    08-17-2012 01:22 PM
  2. james.boutros's Avatar
    Hey everyone

    I have a lumia 900 and I love it.

    I have noticed recently some sites I go too that have embedded
    YouTube videos in articles a message is there saying I need flash

    I tested the same sites on an iPhone 4 and u can play them.
    Same for some videos via video.

    Since both browsers don't support flash why would this be ?

    For an example on my own website In Touch Media - Ottawa DJ Service - In Touch Media
    I cannot play the vimeo vids under recent videos
    Or under my gallery but on ios its fine.

    I tested a few more sites that have YouTube. Even the banner on my site doesn't display on the lumia. Are we really inferior ?
    I meant I tested videos via vimeo too.
    08-17-2012 01:24 PM
  3. TaliZorah's Avatar
    Well you can go to youtubes mobile site and watch videos. m.youtube.com

    It just uses a different codec. Visiting sites outside of youtube with ie9 i have noticed much the same. Safari just translates the page better.
    08-18-2012 01:53 PM
  4. HeyCori's Avatar
    Not much I can say about the browsers but there's an app for Vimeo.

    http://www.windowsphone.com/en-US/ap...4-de7a48dd186b
    Laura Knotek likes this.
    08-18-2012 02:40 PM
  5. james.boutros's Avatar
    I know there are apps, but why wouldn't MSFT make em play in the browser on all pages like in safari ? It might get fixed in ie 10 on 8 but if a 3gs can do it on ios 4 then 7.5 should be on par.
    08-21-2012 09:20 AM
  6. Daakkon's Avatar
    the workaround for this issue is to click on the video title instead of the play button.
    08-21-2012 10:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD