1. Dr Arnheim's Avatar
    Titel says everything. Does anybody has the same problem or a fix for it?

    Thanks, Arnheim
    11-12-2012 01:54 PM
  2. clmbngbkng's Avatar
    Titel says everything. Does anybody has the same problem or a fix for it?

    Thanks, Arnheim
    I take it WiFi is off?
    11-12-2012 01:58 PM
  3. alpinestars1z's Avatar
    Did you go to the advanced settings of power save mode?

    There are three options: Until battery is low, until next charge, and always on.

    I think the default is until battery is low, so if your battery isn't low, I assume even though the setting is on, it won't activate until maybe 20% (not sure about the number) of battery is left.

    This is different than WP7 where there were no advanced settings and it was always "until next charge" and if you plugged it in power save mode would turn off.
    Last edited by alpinestars1Z; 11-12-2012 at 03:15 PM. Reason: proofread
    socialcarpet likes this.
    11-12-2012 02:05 PM
  4. txaggies07's Avatar
    Doesn't powersave kick on at 20%.
    11-12-2012 02:10 PM
  5. Dr Arnheim's Avatar
    Ah ok, I think that is the reason. I will just try "always on" to see whether I still get emails

    @clmbngbkng: No wifi is on

    Did you go to the advanced settings of power save mode?

    There are three options: Until battery is low, until next charge, and always on.

    I think the default is until battery is low, so if your battery is low, I assume even though the setting is on, it won't activate until maybe 20% (not sure about the number) of battery is left.

    This is different than WP7 where there were no advanced settings and it was always "until next charge" and if you plugged it in power save mode would turn off.
    11-12-2012 02:12 PM
  6. Dr Arnheim's Avatar
    And thanks!
    11-12-2012 02:13 PM
  7. Dr Arnheim's Avatar
    alpinestars1Z was right :)
    11-12-2012 02:18 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD