1. agion1's Avatar
    I just received my cyan Lumia 920 and the home button (Windows logo) is sometimes non-responsive. Has anyone else noticed this? I am loathe to return it because it will take a while to get a cyan phone back, but it is pretty annoying.
    11-14-2012 09:31 PM
  2. nico002's Avatar
    strange, did you try a reset?
    agion1 likes this.
    11-14-2012 09:36 PM
  3. mclark2112's Avatar
    Same issue here on the black one, i would guess it is more of a software thing.
    agion1 likes this.
    11-14-2012 09:36 PM
  4. independentvolume's Avatar
    I would return it. Something like that isn't going to get better, only worse. I think Nokia outsourced the 920 to HTC.
    agion1 likes this.
    11-14-2012 09:37 PM
  5. agion1's Avatar
    Mclark2112, what do you plan on doing. I went to the ATT store today and it will be an ordeal to return since I bought the cyan, which is online only. They need proof that it is faulty? Also, I'm on a tight timeline, considering my 14-day return started on the 8th, though I just got the phone on Monday. There are no local stores with the phone in stock.
    11-15-2012 10:33 AM
  6. agion1's Avatar
    I finally got hold of someone at AT&T that was helpful. The item will be shipped out tomorrow, next-day FedEx. I will return this one back. Hopefully I will not trade this model in for a model that has some other issue.
    11-15-2012 11:51 AM
  7. mclark2112's Avatar
    I am waiting a few more days to see if it is me or the phone or a background app causing the issue. But I may go your route, just that there aren't too many other units in stock around here, I got the last black one in the area.
    11-15-2012 06:54 PM
  8. SnailUK's Avatar
    The keys on my 920 need a proper press, but personally i love it. On my HD7, if i want within 2 millimetres of any of the buttons they were activated, and the amount of times i swore at the stupid search button was huge.
    11-16-2012 02:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD