1. jarettp's Avatar
    I recently had to restore my phone when I was switching from google to outlook.com. During the restore I got stuck at the spinning cogs and had to do the firmware fix to get my phone working. Afterwards I noticed that no matter what setting I had find my phone on, it would show off once I backed out of the menu. It still works but I don't have access to any of the settings that pop up when its turned on. Anyone else having this issue?
    12-19-2012 09:15 PM
  2. dcliff's Avatar
    I have the same issue.
    It states that the setting is off. When I try to switch it on, It says "on" but I do not see the additional settings.
    Last edited by dcliff; 12-20-2012 at 02:17 AM.
    12-20-2012 01:09 AM
  3. jammerltu's Avatar
    Same but it works
    Sent from my RM-821_eu_euro1_342 using Board Express
    12-20-2012 02:26 AM
  4. usefulidiot81's Avatar
    im having the same issue. i restored to a replacement phone and noticed this. i also noticed that other settings looked slightly off. like some of the bold text within a setting was not bold or the text was a different shade of white. i can't stand how Microsoft does stuff like this. they won't even acknowledge this kind of issue. i'm pretty sure their programmers are hacks at writing code. they look at a finish product and don't see the discrepancies or inconsistencies. please post if anyone figures out what's going on here.

    yes, it does still work. obviously an issue from restoration from the cloud. silly stuff.
    Last edited by usefulidiot81; 12-20-2012 at 07:26 PM.
    12-20-2012 07:15 PM
  5. jarettp's Avatar
    Has anyone tried resetting the device again?
    12-21-2012 05:51 PM
  6. dcliff's Avatar
    Not sure if I want to spend time setting things up after a reset. I have also noticed that app update notifications are not working anymore.
    Sent from my RM-821_apac_hong_kong_234 using Board Express
    12-21-2012 08:10 PM
  7. jarettp's Avatar
    My app update notifications are working fine fyi
    12-21-2012 09:09 PM
  8. cluberti's Avatar
    Also seeing the find my phone always set to off, but it is working (and if I go into the menu, it's set to "on" with no other options. I guess it's time to file a bug report, but at least that is the only oddball issue I'm having.
    12-21-2012 09:11 PM
  9. abhishek8605's Avatar
    Had the same problem, it is working, it's just some bug. App update notifications usually come in when you're on DATA and WIFI is OFF. I noticed this after not leaving my house all weekend with WIFI ON most of the time, and then as soon as I left home I got a bunch of app updates. Since then I consistently noticed that I get app update notifications while I'm out side and on DATA.
    12-22-2012 12:16 AM
  10. jarettp's Avatar
    Are there any other stuck settings?
    12-22-2012 10:04 PM
  11. jarettp's Avatar
    FYI I just fixed this by hard resetting my phone using the three button method. Volume down + power + camera button. Not sure if phone needs to be off or not. I started with the soft reset but it got stuck at the spinning cogs again so I used the three buttons and the reset went through after that.
    12-22-2012 11:16 PM

Similar Threads

  1. Find My Phone is not working :(
    By rabit1 in forum Windows Phone 7
    Replies: 18
    Last Post: 07-15-2014, 01:00 PM
  2. check your settings, Find My Phone got turned off on mine
    By inteller in forum Windows Phone 7
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2012, 11:48 AM
  3. Find My Phone disconnects and needs to be set up again
    By tewill in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2012, 01:20 PM
  4. Help with Find my Phone setting not turning off
    By mcquack in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2012, 07:34 PM
  5. Web MP and Find my phone option
    By theefman in forum Windows Phone 7
    Replies: 4
    Last Post: 10-27-2011, 01:37 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.