1. jonathanrn's Avatar
    Hi there,
    My wife and I have had Lumia 920's for about a month without any connectivity problems. All of a sudden today, at around 9:30am, my wife's Lumia lost cellular connectivity. My Lumia maintained it's connection and works as usual. I've tried a soft reset and I called AT&T support three times. We played around with the SIM cards (swapping mine and hers to see if it is AT&T or the phone). It all points to the phone as the problem. I took it to the AT&T store about 30 minutes ago and it actually was able to pick up service while in the store so I couldn't show them what was going on. They suggested taking it to the Microsoft store. I confirmed they had a signal booster, but it's interesting that I picked up anything. The minute I left the parking lot, the signal was gone, however. I just did a hard reset and it's still without cellular service.

    Any suggestions?
    Jonathan
    12-31-2012 05:45 PM
  2. Laura Knotek's Avatar
    I'd recommend asking AT&T to give you a new SIM.
    12-31-2012 05:49 PM

Similar Threads

  1. WiFi connection problems?
    By dj9928 in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2012, 09:36 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 02-24-2012, 02:11 PM
  3. Cellular connection shuts off!
    By bonaojnfr525 in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2012, 12:16 PM
  4. Bluetooth Headset Connection Problem
    By JoeScuba in forum Samsung Focus
    Replies: 4
    Last Post: 12-28-2011, 01:43 PM
  5. Data connection problems with carrier
    By LivinginaBox in forum Samsung Omnia 7
    Replies: 4
    Last Post: 10-18-2011, 05:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD