1. DTSDude's Avatar
    Under Settings > extras+info , in the additional info section does your Manufacturer Model Name list as RM-820_nam_att_100 ?

    I have one of those freezing/rebooting handsets and am trying to do everything I can to figure out if it's config vs bad phone.
    01-14-2013 08:42 AM
  2. ttsoldier's Avatar
    Did you try hard resetting the phone?

    About -> Reset phone.
    01-14-2013 08:48 AM
  3. DTSDude's Avatar
    Yes, have reset the phone. It froze in the middle of setup right after the reset. I've tried removing apps. Now I'm on to config. Just a natural process of elimination.

    As an aside having just got the handset it came with Portico pre-installed. After I did the reset it did not need the Portico update again which means AT&T isn't just updating the phones, they have a new build from MS that they are putting on the phones.
    01-14-2013 08:54 AM
  4. drknkboot's Avatar
    Under Settings > extras+info , in the additional info section does your Manufacturer Model Name list as RM-820_nam_att_100 ?

    I have one of those freezing/rebooting handsets and am trying to do everything I can to figure out if it's config vs bad phone.
    I'm with AT&t and that's what my mine says. I used to have the rebooting issue, but that got resolved after the portico update.
    01-14-2013 08:55 AM
  5. DTSDude's Avatar
    I'm with AT&t and that's what my mine says. I used to have the rebooting issue, but that got resolved after the portico update.
    Thanks, that's all I needed to know.
    01-14-2013 08:59 AM
  6. MS_SURVEYOR's Avatar
    Under Settings > extras+info , in the additional info section does your Manufacturer Model Name list as RM-820_nam_att_100 ?

    I have one of those freezing/rebooting handsets and am trying to do everything I can to figure out if it's config vs bad phone.
    Mine is [IRM-820_nam_att_100][/I]. Not having the freezing/rebooting issue thou. It did at first. But a soft reset took care of that. Last night I was watching a video on how to flash a bricked 920. The video guy did a soft reset. I've been doing it wrong. He held the volume down key, and the power key at the same time. (I do the same.) He held them down and the off slide screen came up. He continued to hold the buttons down until the unit shut down, vibrated, and the NOKIA screen came on. I've been stopping when the off slider screen came up. Sliding it to off. Then holding the volume down and power keys. That was late last night when I did that. My phone is behaving nicely this morning. Does set the volume down to zero thou. So volume up so you don't miss any calls.
    01-14-2013 09:01 AM
  7. drknkboot's Avatar
    Thanks, that's all I needed to know.
    no problem!
    01-14-2013 09:10 AM

Similar Threads

  1. Bug/defect checklist for new and future Lumia 920 owners
    By hasasimo in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 545
    Last Post: 04-20-2014, 10:31 AM
  2. Facebook for WP8 question (Lumia 920 owner)
    By aewatsonsr77 in forum Windows Phone 8
    Replies: 4
    Last Post: 10-30-2013, 05:18 PM
  3. Replies: 245
    Last Post: 12-29-2012, 09:58 AM
  4. Replies: 25
    Last Post: 11-05-2012, 09:54 AM
  5. Question for the AT&T Veterans
    By firedancer1189 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2012, 01:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD