1. IFG4ever's Avatar
    Hello everyone,

    I am just wondering if this happens to others. Whenever I go to for example BBC website and click on a topic the page will load but I don't get the body of the topic. I just get a blank page with the headings only, and the body is missing. This happens so many times. I don't know what to do. Also, why can't I watch youtube when it is embedded in a forum or so? isn't this IE10 with html5 support??

    The brightness issue is also annoying me, when browsing the phone at night in my room while lights off, the screen is too bright and it hurts my eyes. I have already set the brightness to low and still too much of light when browsing in a dark room. Is there anything I can do? a program or something?

    Your feedback is appreciated.

    Thank you guys.
    01-24-2013 10:03 PM
  2. NinjaPenguin777's Avatar
    IE 10 is awful. I've said it on here before and got questioned for it. I barely had any issues with Safari or Chrome on my nexus 7.
    IFG4ever likes this.
    01-24-2013 10:21 PM
  3. khunhorm's Avatar
    BBC website work fine on my Lumia 920 IE
    IFG4ever likes this.
    01-24-2013 10:32 PM

Similar Threads

  1. website won't load on phone
    By stevebacs in forum Windows Phone 8
    Replies: 13
    Last Post: 01-16-2013, 11:49 AM
  2. Market place won't load on my nokia lumia 800 windows 7
    By Mark James1 in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2013, 03:37 PM
  3. Unable to load some websites when only on data connection
    By Billone in forum Windows Phone 7
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2012, 05:47 PM
  4. Quirk loading page in IE
    By theefman in forum Windows Phone 7
    Replies: 5
    Last Post: 10-18-2011, 03:22 PM
  5. Embedded Images - Won't load?
    By dtboos in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2011, 03:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD