05-12-2013 07:51 PM
268 ... 34567 ...
tools
  1. anon(5349218)'s Avatar
    Anybody else having issues with wpcentral live tile not updating?
    Kinda don't understand how so many people with the same phone on the same network could have such different results....
    04-18-2013 09:33 PM
  2. Noob1ee's Avatar
    Still debating whether or not to update my rogers Lumia 920 that I use on Virgin Mobile...
    04-18-2013 10:03 PM
  3. Lundon44's Avatar
    Personally I'm noticing some issues with live tiles and push notifications outside of the data issues. I definitely wasn't experiencing these before the update. But something definitely broke these tiles/apps. Not saying all tiles have been affected but some that were working fine before no longer show tile notifications and some push notifications have stopped appearing.

    Regretting this update now.
    04-18-2013 11:57 PM
  4. ttsoldier's Avatar
    Personally I'm noticing some issues with live tiles and push notifications outside of the data issues. I definitely wasn't experiencing these before the update. But something definitely broke these tiles/apps. Not saying all tiles have been affected but some that were working fine before no longer show tile notifications and some push notifications have stopped appearing.

    Regretting this update now.
    Remember, no data means no live tiles or notifications. So if your phone doesn't have data, your tiles will not update etc

    Anybody else having issues with wpcentral live tile not updating?
    Kinda don't understand how so many people with the same phone on the same network could have such different results....
    Not everyone is on the Rogers network.
    04-19-2013 06:28 AM
  5. abel920's Avatar
    Yeah I'm having minor LTE drops here and there. =( I hope we can get the 1314 fix update or something.
    04-19-2013 06:43 AM
  6. anon(5349218)'s Avatar
    I know not everyone is on the same network. What I meant was that it seems like everybody on Rogers has the data problem....everybody outside of Rogers are in the clear.
    04-19-2013 07:44 AM
  7. onlineharvest's Avatar
    Still debating whether or not to update my rogers Lumia 920 that I use on Virgin Mobile...
    I too am with Virgin, and I'm holding off
    I can understand if you have other issues that need to be addressed (e.g., black screen during call), but if everything is OK, I'd hold off until we have a better idea.
    Clearly users are experiencing issues.
    04-19-2013 08:13 AM
  8. onlineharvest's Avatar
    Yeah I'm having minor LTE drops here and there. =( I hope we can get the 1314 fix update or something.
    Rogers 1308 = ATT 1314
    We would definitely need a new patch to fix whatever is going on. I believe someone earlier said Nokia is made aware of the issue.
    abel920 likes this.
    04-19-2013 08:14 AM
  9. abel920's Avatar
    Rogers 1308 = ATT 1314
    We would definitely need a new patch to fix whatever is going on. I believe someone earlier said Nokia is made aware of the issue.
    That's comforting to hear. Thank you.
    04-19-2013 10:16 AM
  10. Lundon44's Avatar
    Ok so here's something odd. Just got an update for the "network+" setting. After installing it I opened it to see if anything had changed. Call waiting and call forwarding are now greyed out (before they weren't). It says on the top of the screen that call settings don't work on 4G and to switch to them on I need to change to the highest connection possible in the cellular settings. I've gone into "celluar" and LTE is set as my highest connection speed. Wtf.

    Anyone else notice this. Not sure if it's related to our data issues from 1308. Btw, I'm on Rogers and I'm downtown Toronto.
    04-19-2013 11:56 AM
  11. bayotte's Avatar
    I HAD tiny image glitches when scrolling on Gleek, but now the OS feels robust and the battery consumption has improved in a great way since the update. User experience has improved and now feels a lot lore stable and fluid. I have yet not experienced what other respondents did. I really do appreciate my first Nokia/WP8 experience thus far. WPcentral panel are pros with their quality workmanship given which makes for great forum discussions.
    04-19-2013 01:01 PM
  12. waqqas31's Avatar
    I know not everyone is on the same network. What I meant was that it seems like everybody on Rogers has the data problem....everybody outside of Rogers are in the clear.
    There's an easy fix for that
    04-19-2013 02:05 PM
  13. anon(5349218)'s Avatar
    Haha yaya, unfortunately I just signed a new contract with them.....clearly I'm a genius haha
    04-19-2013 02:24 PM
  14. anthonyng's Avatar
    I'm on Rogers and I haven't noticed any LTE drops in my day to day activities. I'm on 100% LTE, never wifi. Is there a scenario I can test against that will cause a drop?

    Only thing I found odd was speedtest.net speed not great but not sure if it's a function of an already over crowded network. Or what not. Here were my only two ever test results :) I was never impressed cause a colleague of mine hit 60something down with his iphone5

    http://www.speedtest.net/wp/1162695.png

    http://www.speedtest.net/wp/525810.png
    04-19-2013 05:57 PM
  15. anon(5349218)'s Avatar
    You may not notice a drop but those speed tests show pretty clearly that your lte connection is messed up too.
    abel920 likes this.
    04-20-2013 10:49 AM
  16. ttxzee's Avatar
    My battery life decreased significantly after 1308 update :(
    04-20-2013 08:31 PM
  17. Brad and Ellen's Avatar
    Hey there,
    Rogers Lumia 920 on Rogers network. We haven't noticed any issues since the update, just improvements. Likin' the new storage check. I know that doesn't help you folks with issues, however, just wanted to let you know that it's not all rogers customers.

    We switch between LTE and Wifi

    Sent from our Surface RT
    04-21-2013 03:39 AM
  18. Lundon44's Avatar
    Well I suppose it's possible not everyone on Rogers is experiencing issues. Though I'd imagine some just can't tell the difference too. I recall ATT users did a poll and while not everyone experienced issues it was clear there was a problem for many.

    Personally, this data issue has become a very large aggravation since last week. I've had to re-send many SMS that failed, I've missed calls due to no signal and have had vmails just show up with no missed calls. I watch my signal more than ever now and I see it drop to no signal quite often. Also noticed another annoying bug. I've only witnessed it 3 times but for a split second my phone has made a funny, glitchy noise with the phone on completely silent. Which technically shouldn't happen at all on silent. It's like it was about to make a system sound and then it caught itself less than a second in and stopped itself. Weird I know.

    Anyone have more news of the fix coming and how soon??
    04-21-2013 10:32 AM
  19. ninjarider1978's Avatar
    I did the 1308 update the day it came out and noticed my L920 was faster plus I freed up 3.5GB. My signal pre-1308 would pretty good. When I updated my signal was the same as far as I remember. Then I did the network+ update and the following day I was out shopping and I noticed my signal had dropped off but I was in a building and so I just figured there was no signal in there. Once I got out my signal never returned. I did a soft restart and the signal came back. Since then my signal drops off at random and for durations of time that I seem to have no control over. I do a soft restart and the signal doesn't always come back. I cant verify my signal speed has degraded because I didn't test pre-1308 but I would seem that it may have suffered as well. I live in Surrey, BC a suburb of Vancouver so the signal should be good all the time.
    04-21-2013 11:25 PM
  20. anthonyng's Avatar
    You may not notice a drop but those speed tests show pretty clearly that your lte connection is messed up too.
    I never found speed to be that great, even tethered (though I remember a bit better result while tethered). What are the speeds supposed to be at? (note: the faster test was in Feb, 2013 whereas the slower one is after 1308)
    04-22-2013 01:11 AM
  21. Rancorbeast's Avatar
    Someone said on this thread that 1308 on Rogers =1314 on att... That sounds wrong. Can anyone confirm
    Sent from my RM-820_nam_canada_200 using Board Express
    04-22-2013 06:29 AM
  22. Lundon44's Avatar
    I never found speed to be that great, even tethered (though I remember a bit better result while tethered). What are the speeds supposed to be at? (note: the faster test was in Feb, 2013 whereas the slower one is after 1308)
    I recalled doing a few speed tests late last year and got as high as 19mb/sec on a few rare occassions. But I was usually in the lower to mid teens for the most part. I'm downtown Toronto btw.
    04-22-2013 09:42 AM
  23. nMIK-3's Avatar
    Supposedly the 1314 update is now rolling out globally.
    Lets see if Rogers 920 also gets it.
    04-22-2013 09:57 AM
  24. borasar's Avatar
    Since the update my speed is all over the place, testing in the same spot, 5mb/sec, then 14, then back down to 5, also downtown Toronto. Also, I miss the rattle vibrate, so weird, but I actually got used to the sound, so now when my 920 vibrates it sounds weird to me.
    04-22-2013 10:02 AM
  25. Lundon44's Avatar
    Let's hope that update 1314 update comes to Rogers. Fingers crossed. I can't personally say I miss the vibrate rattle lol. Though I admit I got used to it. I feel like they cut my vibrate intensity in half on the 1308 update.


    Can any speculate if data issues could cause issues with your avatar being displayed properly in the Games hub? I bought an outfit that won't suddenly won't display on my L920 but shows fine on the console. No idea why..
    04-22-2013 10:14 AM
268 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 05-23-2013, 12:50 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 01-04-2013, 09:26 PM
  3. Replies: 21
    Last Post: 12-06-2012, 06:10 PM
  4. Rogers' Lumia 920
    By miki20021 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2012, 09:25 AM
  5. Replies: 15
    Last Post: 11-01-2012, 02:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD