1. DropPass's Avatar
    Hi All,

    Strange problem here. On Saturday my wife and I were watching a YouTube video (via website, not app) on her phone. We were playing the audio through the internal phone speakers (not using a headset). About halfway through the video, the audio stopped playing. Ever since then, no audio will play on her phone. I have powered the phone down three different times with no luck. I have done a soft reset with no luck. I am afraid to do a hard reset due to all of the bricking I have heard about. The only audio that now works is when making a phone call. There appear to be no audio issues when making or taking phone calls. We have not tested speakerphone while on a call.

    She has used cheap headsets in the past (I just read that this can cause issues), but has not used a set in a in couple of weeks.

    Does anyone know of a fix or do we need to look into warranty repairs/replacement? I have read several threads about this, but have yet to find a viable fix.

    We have had our 920s since release day and have had no issues other than a couple of shutdowns.
    05-06-2013 01:50 PM
  2. jonathanrn's Avatar
    That happened to me once, but it turned out to be that I was connected to a Bluetooth adapter unknowingly and those speakers weren't on. Could that be the case?
    05-07-2013 08:30 AM

Similar Threads

  1. Audio Issues - Mono or quiet on 920
    By schmak01 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 7
    Last Post: 09-11-2013, 01:18 AM
  2. Issue with Nokia Lumia 920 Audio Settings
    By Mister Wolf in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 06-15-2013, 12:50 PM
  3. Lumia 920 volume issue
    By ss4_zohair1 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2012, 10:53 AM
  4. got a lumia 920! one issue
    By graigsmith in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2012, 11:41 PM
  5. Camcorder Audio Issue
    By smartrthanu in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2012, 11:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD