1. Psyk00's Avatar
    Guys, I have the newest WP8 YouTube and MetroTube (gorgeous looking app) - they play fine when I'm connected to my Wi-fi, but as soon as I go out, I can't view any video being on 3G/Edge/H+. What the hell is happening?
    05-24-2013 06:20 PM
  2. hacer619's Avatar
    Google is evil!!!
    05-24-2013 06:23 PM
  3. Psyk00's Avatar
    I know :)

    And one more thing - mobile YT site works flawlessly.
    05-24-2013 06:25 PM
  4. Psyk00's Avatar
    Any1?
    05-25-2013 05:06 AM
  5. Jaripi's Avatar
    Just tested MS Youtube app with both 3G and 4G, no problem here ... maybe something to do with a certain fw or operator ...
    05-25-2013 06:51 AM
  6. Psyk00's Avatar
    It's really weird. I have all apss up to date, my firmware is 1308.
    05-25-2013 09:04 AM

Similar Threads

  1. YouTube app won't play audio in background..?
    By OctoPhone in forum Windows Phone 8
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2013, 11:44 PM
  2. Youtube videos won't play
    By Anubhav Kumar in forum Windows Phone 8
    Replies: 7
    Last Post: 04-30-2013, 07:26 AM
  3. Friends and family won over by Windows?
    By MattMamba2012 in forum Windows Phone 8
    Replies: 18
    Last Post: 04-24-2013, 11:38 AM
  4. HTC 8x won't get a cellular connection
    By kiddj55 in forum HTC 8X
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-2013, 03:04 PM
  5. Zune Pass won't work over cellular network
    By mase123987 in forum Windows Phone 7
    Replies: 9
    Last Post: 08-09-2012, 07:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD